Haberler

Erzurum'u Unutmadılar

Türkiye'nin kalkınmasına destek vermek amacıyla farklı alanlarda sosyal sorumluluk projeleri yürüten Ford Otosan ailesi, liselerin motor ve teknik bölümlerinin geliştirilmesi amacıyla 47 ildeki 71 farklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yeni nesil teknolojilerle donatılmış 71 adet...

Türkiye'nin kalkınmasına destek vermek amacıyla farklı alanlarda sosyal sorumluluk projeleri yürüten Ford Otosan ailesi, liselerin motor ve teknik bölümlerinin geliştirilmesi amacıyla 47 ildeki 71 farklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yeni nesil teknolojilerle donatılmış 71 adet aracı bayilerinin de desteği ile bağışladı. Böylece aralarında Erzurum'un da bulunduğu 47 ildeki mesleki ve teknik lise öğrencileri, uygulamalı eğitimlerle ilk kez yeni nesil teknolojilere sahip motorları, elektronik sistemleri ve diğer tüm parçaları inceleme ve üzerinde çalışma yapma fırsatına sahip oldu.

Yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında Erzurum'da da bir program düzenlendi. Ford Otosan Doğu Anadolu Bölge Satış Müdürü Okyay Sönmez, Ford Otosan Bölge Servis Müdürü Gülşen Güven, Ford Cindilli Otomotiv Genel Müdürü İbrahim Uzundumlu ve Ford Cindilli Otomotiv Satış Müdürü Turgut Cindilli'nin hazır bulunduğu programa, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Namık Acar ve teknik lise öğrencileri de katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Ford Otosan ailesinin, Türkiye'de otomotiv sanayinin yüz akı olmuş bir markası olduğunu dile getirdi. Kaygusuz, mesleki ve teknik liselerdeki öğrencilere yeni nesil motor teknolojilerini yakından inceleme fırsatı sunacak olan söz konusu sosyal sorumluluk projesine Erzurum'un da dahil edilmiş olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Ford Otosan ailesi ve Cindilli Otomotiv'e şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title