Haberler

Erzurum'da Olaylı Konser

Ünlü Sanatçı Lara'nın Erzurum'daki Konserinde Tekme, Tokat ve Yumruklar Havada Uçuştu. Konseri İzlemeye Gelenler Arasında Çıkan Arbedeye Emniyet Güçleri Müdahale Ederken, Çıkan Kavgalar Yüzünden Lara Konseri Yarıda Kesmek Zorunda Kaldı.

Ünlü sanatçı Lara'nın Erzurum'daki konserinde tekme, tokat ve yumruklar havada uçuştu. Konseri izlemeye gelenler arasında çıkan arbedeye emniyet güçleri müdahale ederken, çıkan kavgalar yüzünden Lara konseri yarıda kesmek zorunda kaldı.

Berk Mobilya Mağazası'nın açılışı için Erzurum'a gelen ünlü sanatçı Lara, Yoncalık semtinde konser verdi. Konser öncesi alan hınca hınç dolarken, istenmeyen olaylar da yaşandı. Konserin başlamasına az bir süre kala 10'a yakın seyirci arasında tekme ve tokatların havada uçuştuğu bir kavga meydana gelirken, polis ekipleri kavgaya müdahale etmekte güçlük çekti. Çıkan arbede polislerin kavga eden tarafları ekip otolarına bindirmeleriyle sona ererken, sahneye çıkan Lara, Erzurumluları hareketli şarkıları ve kıvrak danslarıyla coşturdu. Şarkılarının arasında bazı ünlü sanatçılara göndermelerde de bulanan Lara, 'O Şimdi Asker, Canı Neler İster' şarkısıyla ünlenen Tuba Ekinci'ye, ağır eleştirilerde bulundu. Lara, Tuba Ekinci'nin şarkısı için, ''Askerin canının bir şey istemediğini, askerin canının dua istediğini'' söyleyerek, ''Saçma saçma şarkılar'' yorumunda bulundu.

Magazin gündeminde kendisini çekemeyenlerin olduğunu ifade eden ve kendisine her gün birilerinin bir şey gönderdiğini belirten Lara, " Her gün biri laf gönderiyor. Artık muhatap olmuyorum onlarla. Çünkü ben onlar gibi yapmıyorum. Ben bir konuşursam ağır konuşurum bana laf gönderenlere. O yüzden, altından kalkamazlar. Valla güzel oluyormuş ben de bundan sonra ona buna sataşacağım. Napayım, çünkü Türkiye'de bir şey dikkatimi çekti medyada. İlk çıktığım 'Allah Versin' albümüyle en iyi çıkış yapan bayan sanatçı ödülünü aldım. MÜYAP ödülünü aldım. En çok satan ödülünü aldım. Bütün albümlerim tuttu. Ama bir eksik var. Bazıları gibi ayın 1'inde başlayıp 15'inde biten seviyeli bir ilişkim yok. Gece kulübünden sarhoş bir şekilde çıkıp, yerlerde debelenmiyorum. Ya da ayrıldığım kocam tekrar sevgilim olmuyor. Bu yüzden magazinsel olmadığım için pek de çekmiyorlar. Kanala gidiyorum, diyorlar ki, Lara bir haber yapalım. Yapın albümüm çıktı diyorum. Albüm, haber olmaz başka bir şey yapalım. Ne yapacaksınız? Ne bileyim aşk, meşk yazalım. Biriyle kavga et. Ben kimseyle kavga etmem. Kavga etsem de toptan edeceğim. Bana laf falan göndermesinler, yoksa tek tek kimlere vokal yapmışım hepsini açıklarım" diye konuştu.

Son albümüyle en çok satanlar arasında yer alan İsmail YK'ya da göndermede bulunan Lara, "Mekanik adam İsmail YK. Yok yok sataşmıyor, biraz da iyi adam. Gidip de mini etek giyip de çıkanlardan değil yani" dedi.

Konserin ortalarına doğru, açılışı yapılan mağazanın üst katından atılan havai fişekler, Lara'yı korkuttu. Patlayan havai fişeklerden yere saçılan kıvılcımlar sahneye de gelirken, yanma tehlikesi geçiren Lara, söylediği şarkıyı yarıda keserek, görevlilerden yardım istedi. Havai fişek gösterisinin bitmesinin ardından davul alarak konserine devam eden Lara, bir kız çocuğuyla birlikte bol bol göbek attı.

Lara, kıvrak danslarıyla vatandaşları coştururken bu arada konseri izleyen gençler arasında tekme tokatlı yeni bir kavga çıktı. Sahneden kavga eden gençlere seslenen Lara, duruma müdahale etmeye çalışırken, gençlerin kavgaya devam etmeleri üzerine Lara, konseri yarıda keserek, kendi için tahsis edilen ciple hızla konser alanından uzaklaştı.

(AA-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title