Haberler

Çocuk Kavgasında Eline Taşı, Sopayı, Bıçağı Alan 100 Kişi Mahalleyi Savaş Alanına Çevirdi!

Güncelleme:

Erzurum'da önceki gün küçük çocukların yaptığı kavga sonra aileler bugün birbirine girdi. Taş, sopa, bıçakların kullanıldığı kavgaya kadınlı çocuklu 100'e yakın kişi karıştı, polis güçlükle ayırdı.

Erzurum'da çocukların kavgasına büyükler de karışınca adeta meydan muharebesi yaşandı. Taşlı sopalı kavgada çok sayıda kişi yaralanırken mahalle savaş alanına döndü.

ÇOCUKLARI KAVGA EDEN AİLE BUGÜN BİRBİRİNE GİRDİ

Olay, bugün öğle saatlerinde Erzurum'un Palandöken ilçesi Maksutefendi Mahallesi'nde meydana geldi. Demir ve Kayacan ailelerinin çocukları arasında önceki gün kavga çıktı. Bugün çocukların kavgasına müdahil olan iki aile tarafları birbirlerine girdi.

100'E YAKIN KİŞİNİN KATILDIĞI KAVGADA TAŞ, SOPA, BIÇAK KULLANILDI

100'e yakın kadın, çocuk ve erkeğin karıştığı taşlı, bıçaklı ve sopalı kavgada mahalle savaş alanına döndü. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri meydan muharebesine dönüşen kavgaya müdahale ederek tarafları gözaltına aldı.

10 KİŞİ YARALANDI ÇOK SAYIDA GÖZALTI OLDU

10'a yakın yaralı da ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis mahallede geniş güvenlik önlemi alırken savcılık tarafından olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

İşte 100'e yakın kişinin karıştığı kavgadan görüntüler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Palandöken 3.Sayfa Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (72)

kral alex:

YOBAZ CAHIL INSAN DOLU ERZURUM

23
6
yanıtYanıtla
Anadolu:

Erzurum kadar taş düşsün başına

yanıt2
yanıt3
DADAŞ:

SENİDE Mİ DÖVDÜLER

yanıt1
yanıt3
DADAŞ..:

anlasılan senin erzurumlu bir dostun yok yazık

yanıt0
yanıt2
metin:

Kara cahiller diyarı Erzurum

19
6
yanıtYanıtla
dadaşş:

dadaşın eline sakın dusme

yanıt0
yanıt1
SADDAM:

En azından silah kullanılmamış. Buna da şükür.

11
1
yanıtYanıtla
SA:

BIRAKIN YOKETSİNLER BİRBİRLERİNİ CAHİL KONUŞARAK ANLAŞAMAYAN VARLIKLARIN BOŞA OKSİJEN TÜKETMESİNE GEREK YOK BENCE

11
0
yanıtYanıtla
FB li:

erzurumlular kadar cahil bir millet yok

5
5
yanıtYanıtla
abdullah:

cehalet ayib olmamasi lazim

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title