Haberler

Erzincan: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'nin yeni takımlarından Erzincanspor'da Kulüp Başkanı Osman Terzioğlu, 17 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulda yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'nin yeni takımlarından Erzincanspor'da Kulüp Başkanı Osman Terzioğlu, 17 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulda yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Erzincanspor'da görev yaptığı bir yıllık süre içerisinde önemli başarılara imza attıklarını belirten Kulüp Başkanı Terzioğlu, yeni sezonda da başarılarının süreceğini söyledi. Belediye toplantı salonunda 17 Haziran'da yapılacak kongrede ekibiyle birlikte yeniden aday olacağını vurgulayan Başkan Terzioğlu, "Yönetim kurulunda bir takım değişiklikler yapmayı düşünüyoruz. Şu anda bir geçiş dönemindeyiz. Mevcut kadroyu muhafaza edip, eksik mevkilere gerekli transferleri yapacağız. Erzincanspor'u şampiyonluğa taşıyacak bir kadro oluşturacağız. Antrenör konusunda ise henüz karar vermiş değiliz. Hoca konusunda kararı, genel kurul toplantısından sonra göreve gelecek transfer komitesi karar verecek.Yönetim olarak yeni sezonda da hocamız Mehmet Kaya ile devam etme düşüncesindeyiz. Mehmet Kaya hocamızla anlaşamazsak, diğer alternatif isimlere yöneleceğiz. Erzincanspor'un yer alacağı grup konusunda da federasyon nezdinde gerekli girişimlerimiz devam ediyor. Geçen sezon güney grubunda yaşadığımız sorunları federasyon yetkililerine ilettik. Hem biz hem de bize gelen takımlar, ulaşım konusunda sıkıntılar yaşadık. Büyük ihtimalle yeni sezonda Karadeniz grubunda yer alacağız" diye konuştu.

3. Lig'de birçok takım trilyonlar harcayıp şampiyon olamazken Erzincanspor'un cüzi bir bütceyle çok engebeli yolları aştığını belirten Başkan Terzioğlu, "Erzincanspor'un ardından 2. olarak 2. Lig'e çıkan GASKİSpor, 1 milyon 800 bin YTL harcama yaparak ikinci olarak 2. Lig'e çıkarken; Nevşehirspor ise ikinci yarıda 800 bin YTL'lik bir harcama yapmasına karşın küme düşmekten kurtulamadı. Erzincanspor 1 milyon YTL'lik bütcesiyle 2. Lig'e şampiyon olarak yükseldi. Tüm futbolcuların ödemelerini aksatmadan yaptık, hiçbir futbolcumuzun kulüpten alacağı bulunmuyor. Yeni sezonda da Erzincanspor'u hak ettiği yere getirmek için mücadele edeceğiz. Geçen sezon oynadığımız futbolla Erzincanspor'un gücünü herkese en iyi şekilde gösterdik. Bu sezon aynı başarı neden tekrarlanmasın? Gücümüzü Erzincanspor için birleştirmemiz gerekiyor. Erzincanspor şahısların değil tüm Erzincanlı'nın takımıdır. Destek sizden başarı bizden" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title