Haberler

Ertuğrul Sağlam'ın Basın Toplantısı

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu İlk Maçında Yarın Moldova Temsilcisi Fc Sheriff ile Oynayacakları Maçta Avantajlı Bir Skor Elde Etmek İstediklerini Belirtti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın Moldova temsilcisi FC Sheriff ile oynayacakları maçta avantajlı bir skor elde etmek istediklerini belirtti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takım kaptanı İbrahim Üzülmez ile birlikte BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın Moldova temsilcisi FC Sheriff ile oynayacakları maçta rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istediklerini belirten Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Sezonun ilk resmi maçına çıkacağız. Sezon öncesi camiamız kulübümüzün ve takımımızın hedeflediği Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için mücadele

ediyoruz. FC Sheriff de bu hedefimizin önündeki ilk engel. Çok ciddi bir şekilde hazırlandık ve rakibimizi önemsiyoruz. Rakibimizle ile ilgili gerekli bilgileri topladık. Çok koşan, çok mücadele eden genç bir ekiple karşılaşacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçta rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz" dedi.

FC Sheriff'in Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynadığı rakibi Rangers'ın zayıf bir ekip olduğunu ifade eden Sağlam, "Sağlıklı karar verme imkanına sahip olamadık. Rangers çok zayıf bir ekip olduğu için FC Sheriff'i mukayese edebilme şansını bulamadık. Ama çok genç bir takım oluşturmuşlar. Dolayısıyla bireysel yeteneklerimizin ve oyun kalitemizin üst düzeye çıkması için en az onlar kadar mücadele etmeliyiz. Hedefimiz öncelikle taraftarlara uzun zamandır beklediği güzel futbolu izlettirmek. 90

dakika mücadele eden, taraftarını coşturan, bol pozisyon üreten ve gollerle taraftarını coşturacak bir oyun planı hedefledik. Yarın da ilk amacımız bu olacak'' diye konuştu.

"FİZİKSEL VE ZİHİNSEL OLARAK MAÇA HAZIRIZ"

Siyah-beyazlı taraftarlara da çağrıda bulunan Sağlam, "Sezonun ilk maçı olması nedeniyle tribünlerin dolmasını bekliyoruz. Hem rakibin hem hakemin bu ortamdan etkilenmesi ve takımımızın da iyi havaya girmesini istiyoruz. Yaklaşık 35 gündür çalışıyoruz. Hem fiziksel hem de zihinsel anlamda tam istediğimiz düzeyde olmasak da ilk başladığımızdan bugüne kadar çok üst düzeye geldik. Bir değişim yaşıyoruz, değişimler sancılı oluyor. Tam anlamıyla istediğimiz düzeye gelmek için zamana ihtiyacamız olacak.

Taraftarlarımızdan anlayış bekliyoruz. Geleceğe çok umutla bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sakatlıkları bulunan oyuncularla ilgili de bilgi veren Sağlam, Gökhan Zan, Mehmet Sedef, Nobre ve Burak'ın sakatlıklarının devam ettiğini belirterek, "Nobre ve Burak antrenmanlara başladı. Gökhan Zan da bir iki gün içinde antrenmanlara katılacak. 2-3 gün içinde Mehmet Sedef dışında tam takım antrenman yapacağız'' diye konuştu.

Fiziksel ve zihinsel olarak maça hazır durumda olduklarını belirten Sağlam, "Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Oyuncularımızın antrenmanalara katılımı, iş disiplinleri üst düzeyde. Ben kendi anlayışımızın oyunculara sirayet ettiğini söyleyebilirim. Şu anda herşey yolunda. Oyuncularım fiziksel ve zihinsel olarak maça hazırlar. Kadromuzda çok değerli oyuncular var. Futbolcularımızın hepsi hazır durumda. Bu durum bir teknik direktör için bazen dezavantaj da olabiliyor. Ön eleme maçları için 25 kişilik

kadroyu verirken iki gün düşündüm. Şimdi 25 kişiyi 18'e indirmek zorundayım, sonra da ilk 11'i belirleyeceğim. Bu aslında takım için avantaj, ama bu kadar hazır futbolcu içinde seçim yapmak sıkıntı da olabiliyor. En hazırını seçip sahaya çıkartacağız" ifadelerini kullandı.

"KADROMUZ HEDEFLERİMİZ İÇİN YETERLİ"

Mevcut kadronun Beşiktaş'ın bütün hedeflerinde istediği sonuçlara katkı sağlayacak düzeyde olduğuna inandığını söyleyen Sağlam, "Ağustos ayı bizim için zorlu geçecek. 1 Ağustos-1 Eylül arasında 9 karşılaşma oynayacağız. Bu hedeflerimizin de belirleyicisi olacak. Elimizdeki kadronun Beşiktaş'ın bütün hedeflerinde istediği sonuçlara katkı sağlayacak düzeyde olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

Transfer çalışmaları ilgili de değerlendirmede bulunan Sağlam, "Bugün yarın bitmesi gereken bir transferimiz var. 1 hakkımız kalıyor. 1 ay içinde bunu kullanıp kullanmayacağımızı zaman içinde belirleyeceğiz. Beklediğimiz ofansif zenginliği oluşturamazsak, ön tarafa bir futbolcu alabiliriz, ama kısa vadede böyle bir düşüncemiz yok'' dedi.

UEFA'ya bildirilen 25 kişilik kadroda yer almayan Mustafa Doğan ile ilgili bir soruya Sağlam, "Mustafa Doğan çok üst düzey bir profesyonel. Ama bugün itibariyle verdiğimiz listede yok. Bundan sonraki dönemde nasıl olur kestirmek mümkün değil. Bireyleri konuşmak çok doğru değil. Mustafa herkesin saygı duyduğu çok üst düzey bir profesyonel oyuncu'' şeklinde cevap verdi.

Kaptan İbrahim Üzülmez ise, FC Sheriff karşısında saha ve seyirci avantajını kullanıp, tur için avantajlı bir skor almak istediklerini söyledi. Genç ve koşan bir takımla oynayacaklarını ifade eden kaptan İbrahim Üzülmez, ''Yarınki maç kolay olmayacak. Camia olarak hedeflerimiz var. Bu ön eleme maçları çok önemli. Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Tüm arkadaşlarım istekli ve arzulu, hepsine güveniyorum. Saha ve seyirci avantajını iyi değerlendirip, tur için avantajlı bir skor elde edeceğimizi

düşünüyorum'' diye konuştu.

Şilili futbolcu Tello ile ilgili bir soruya Sağlam, ''Tello çok yetenekli bir futbolcu. Takımımıza çok büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Tello ile birlikte oynamak isterim, ama buna karar verecek olan hocam. Tello ile birlikte sol kanadın çok daha iyi olacağını tahmin ediyorum" şeklinde cevap verdi.

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title