Haberler

Ersun Yanal'ın Açıklamaları

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Transferde Hata Yapma Şanslarının Olmadığını Belirterek İsimlere Bakmadan Trabzonspor'un Hedeflerine Uygun Oyuncuları Kadrolarına Katacaklarını Söyledi. Yanal, Belçika'nın Germinal Beerschot Takımda Forma Giyen Kolombiyalı Oyuncu Daniel Cruz'un Transferinin de Gerçekleşmeyeceğini Söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, transferde hata yapma şanslarının olmadığını belirterek isimlere bakmadan Trabzonspor'un hedeflerine uygun oyuncuları kadrolarına katacaklarını söyledi. Yanal, Belçika'nın Germinal Beerschot takımda forma giyen Kolombiyalı oyuncu Daniel Cruz'un transferinin de gerçekleşmeyeceğini söyledi.

Gençlerberliği maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Trabzonspor, rakiplerinin durumu ile ilgili değil, kendi durumu ile ilgili oynaması gereken bir pozisyonda ama maalesef biz rakiplerimizin durumuna göre oynayan pozisyondayız. Gelecek sezon için özellikle iyi bir kadronun oluşturulması için çalışmalar yapmak durumundayız. Skor üretmekte yaşadığımız sıkıntılardan dolayı, kapanan rakiplerimiz karşısında pozisyon üretemediğimiz zaman bu tür sonuçlarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Karşılaşma ortada oldu, her iki takım da maçı alabilirdi" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Yanal, "Belçika'nın Germinal Beerschot takımda forma giyen Kolombiyalı oyuncu Daniel Cruz'un transferi gerçekleşmeyecek. Transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncularla ilgili olarak birkaç kez daha yurtdışına çıkacağız. Trabzonspor'un hedeflerini belirleyecek oyuncuları kadromuza katacağız. Bu konuda hata yapma şansımız yok. İsimlere bakmadan takıma uygun oyuncuları kadroya katmak zorundayız. Oyuncu almak için oyuncu almaya karşıyım" dedi.

Takımdan gidecek ve kalacak oyuncularla ilgili yönetim kuruluna bir rapor sunmadığını ifade eden Yanal, "Son oynayacağımız Fenerbahçe maçına kadar her oyuncunun eşit şansı var. Değerlendirmeyi o şekilde yapacağız. Trabzonspor elindeki bazı oyuncuların sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, bazılarının ise devam ediyor. Şu anda bu oyuncular Trabzonspor'un oyuncuları ve herkes bunu bilerek yoluna devam edecektir" diye konuştu. Trabzon'a gelen Alman kaleci Simon'un sadece "evet" demesinin bu transfer için yetmeyeceğini belirten Yanal, Trabzonspor'un şartları olduğunu ve bu şartlara onun da uyması gerektiğini söyledi.

"TRANSFERLERİ KAMP ÖNCESİ TAMAMLAMAK İSTİYORUZ" Transferleri kamp öncesi tamamlamak istediklerini ifade eden Yanal, "Kulüp Başkanımızın 'Kamptan önce transferi bitireceğiz ve takımı kampa yollayacağız' yönünde beyanatları var. Hedefimiz bu. Şimdi bir oyuncuyla anlaşsak bile resmiyet kazanmayacak. Onun için çok acelemiz yok. Ama oyuncu takipleri yapılıyor. Haziranın üçüncü haftasında hazırlıklara Trabzon'da başlayacağız. Lig de sanıyorum bu yıl geç başlayacak. Kampın özellikle ilk dönemi Trabzon'da yapılacak. O ayakta oyuncuların işini bitirmiş olacağız. Kamp dönemine müthiş bir kadroyla başlamak istiyoruz. Trabzon'da başladığımız kamp çalışmalarının ardından Almanya'ya gideceğiz. 2 Ağustos'ta da Bordo-mavili kulübün 41. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Trabzon'da büyük bir takım ile hazırlık maçı planlıyoruz" dedi.

Trabzonspor'un ligde bir beklentisinin bulunmadığını hatırlatan Yanal, "Trabzonspor'un ligde bir beklentisi yok ama ligde belirleyici olacağı son Fenerbahçe maçı var. Trabzonspor için bu maç çok önemli, kendi geleceğini de belirleme açısından önünde bir süreç var. Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız maçlarda deneyeceğimiz ve şans vereceğimiz oyuncular var. Son değerlendirmeleri yapacağım bir sürecin içine girdik" ifadelerini kullandı.

Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, Tunus'un Sahel takımında forma giyen Mehdi ve Chermiti'yi izlemek üzere Tunus'a gittiği öğrenildi.

Öet yandan Trabzonspor, bugünü izinli geçirdi. Trabzonspor, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına yarın saat 20.00'de yapacağı antrenmanla başlayacak.

(GÖK-ÖS-İY-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title