Haberler

    Ersun Yanal'dan Başkan'a: Bana ve Bazı Oyunculara Para Cezası Kesin

    Güncelleme:

    Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüşerek alınan sonuçlar nedeniyle kendisine ve bazı oyunculara para cezası kesilmesini istedi.

    Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta ile Ersun Yanal bir araya geldi... En kötü sonuçların alındığı dönemde bile gergin geçmeyen bir toplantı yapıldı. Usta, Rizespor karşısında alınan yenilginin gereksiz bir gerginlik yarattığını itiraf etti. Yanal da, Türkiye'de insanların her daim öküz altında buzağı aradıklarını, buna alıştığını söyledi.

    "BANA DA FUTBOLCULARA DA CEZA KESİN"

    Oyuncularını son maçta kendisinin de tanıyamadığını bu maç ekseninde son haftalarda kaybedilen maçları da içine alacak şekilde bir eylem planı yapmayı önerdi. Bazı oyunculara para cezası kesilmesini tavsiye etti. Yanal, alınan sonuçlardan kendisinin de sorumlu olduğunu ve kendisi için de bir ceza kesilmesini talep etti.

    KONU: TRANSFER

    Fotospor'un haberine göre, Yanal ile Usta'nın sezonun değerlendirmesini yaptığı toplantıda transfer konusu masaya bir kez daha yatırıldı... görüşmeler yapılan oyuncular konusunda son durum konuşuldu. Badou N'Diaye ve Serdar Taşçı konusunda yaşanan son gelişmeler değerlendirildi. Yanal özellikle istediği Nikola Vukcevic ve Mathieu Dossevi konusunda yaşanan son gelişmeleri Başkan Usta'dan öğrendi. Başkan'ın bizzat kovaladığı Maicon ve Miranchuk gibi isimler konusunda fikirlerini sundu. Fernandao'nun alınıp alınamayacağı konusunda yaşananları öğrendi. Usta, şimdiye kadar neredeyse hiçbir futbolcunun transferi konusunda gelişme olmadığı ama bir stoper, iki kanat ve bir de 10 numara konusunu kampa kadar çözecekleri sözünü verdi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Muharrem Usta Ersun Yanal Trabzonspor Rizespor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title