Haberler

Erkeklerde Federer ve Soderling 3. Turda

Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda Tek Erkek ve Tek Bayanlarda İkinci Tur Müsabakaları Bugün Yapılan Maçlarla Başladı.

Teniste sezonun 2. büyük Grand Slam organizasyonu olan Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda (Roland Garros) tek erkek ve tek bayanlarda ikinci tur müsabakaları bugün yapılan maçlarla başladı.

Erkeklerde bir numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer, Kolombiyalı Alejandro Falla'yı 7-6, 6-2 ve 6-4'lük setlerle 3-0 geçmeyi başardı. Federer, 2 saat süren mücadeleyi ilk set dışında zorlanmadan kazandı ve adını üçüncü tura yazdırdı.

Erkeklerde, 5 numaralı seri başı Robin Soderling de ABD'li Taylor Dent'i 6-0, 6-1, 6-1'lik setlerle sadece 2 oyun vererek 3-0 yendi.

Erkeklerde 4 numaralı seri başı İskoç Andy Murray, Arjantinli Juan Ignacio Chela karşısında ilk seti 6-2 kazandı. İkinci sette durum 3-3 iken, havanın kararması nedeniyle maç yarına ertelendi. Roland Garros'da bugün birçok maça yağmur nedeniyle ara verilmişti.

Bayanlarda ise son şampiyon 6 numaralı seri başı Rus Svetlana Kuznetsova, Alman Andrea Petkoviç karşısında çok zorlandı, ancak 4 maç sayısını çevirerek maçı kazandı.

İlk seti 6-4 kaybeden Kuznetsova, 2. sette de 5-4 yenik duruma düştü. 2. setin 10. oyununda Petkoviç servis kullanırken 40-0 öne geçti. Petkoviç, 4 kez maç sayısı kullanmasına karşı, her seferde basit hata yaparak bu fırsatları değerlendiremedi. Servis kıran ve skoru 5-5'e getiren Kuznetsova, 2. seti 7-5 kazandı. 2009'da Fransa Açık'ta şampiyon olan Rus tenisçi, son seti 6-4 kazanarak maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Bayanlarda 2. turda rakibini eleyerek sürprize izin vermeyen bir diğer seri başı da ABD'li Venus Williams oldu. 2 numaralı seri başı Williams, İspanyol Arantxa Parra'yı 6-2 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yendi.

-ŞENOĞLU-POUTCHEK ÇİFTİ ELENDİ

Fransa Açık'ta bayanlarda çiftlerde mücadele eden milli tenisçi İpek Şenoğlu ve Belaruslu takım arkadaşı Tatiana Poutchek ilk turda elendi.

İpek Şenoğlu-Tatiana Poutchek çifti, turnuvanın 14 numaralı seri başı olan Vera Dushevina-Ekaterina Makarova (Rusya) çiftiyle ilk turda karşılaştı. İlk seti 7-6 kazanan Şenoğlu-Poutchek çifti, 2. seti 7-6, 3. seti 6-4 kaybederek karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı ve turnuvadan elendi.

Fransa Açık'a yarın yapılacak tek erkekler ve tek bayanlar ikinci tur maçlarıyla devam edilecek.(OK-ŞK)

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title