Haberler

Erdoğan, Seçim İçin Meydanlara İnecek mi?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Kasım öncesi meydanlara inip inmeyeceği sorusuna "7 Haziran programları gibi bir program olmayacak" şeklinde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 1 Kasım'da seçilecek milletvekillerine yönelik yaptığı ve büyük tartışma yaratan "milli, yerli" sözlerine açıklık getirdi. Erdoğan, "Etnik tanım yapmak değil işin aslı, bu ülkeye aidiyet hissiyle bağlı olacak, bu ülkenin tüm halkına hizmet aşkıyla yanıp yoğrulacak, biz bunu kastediyoruz." dedi.

Erdoğan, 7 Haziran'dan önce yaptığı gibi meydanlara inip inmeyeceği sorusuna ise "7 Haziran programları gibi bir program olmayacak." şeklinde yanıt verdi.

Kanal 7'de gündemi değerlendiren Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

"7 HAZİRAN'DAKİ GİBİ MEYDANLARA ÇIKMAYACAĞIM"

"7 Haziran öncesinde devlete ait toplu açılış törenleriydi katıldığım, bu süreçte o tür pek açılış paketleri yok, çok az sayıda var ama, özel sektörden bazı davetler geliyor, yatırımlarının açılışını yapmam için. Sinop'taki nükleer santralle ilgili Japonya'ya seyahatimin olma durumu var, ayrıca Avrupa'da bir nişan meselesi var, bir ödül verecekler, Brüksel'de ona katılacağım, Strazburg, ardından Almanya'da kapalı salon toplantısı, bunun dışında 7 Haziran programları gibi bir program olmayacak."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (152)

Vatandas:

Kilicdaroglu pkk silah birakmaz diyor.Hdp pkk nin ta kendisi.Bahceli herseye hayir diyor aksener gibileri yok ediyor kimseye faydasi yok.Allah icin istikrar ve güvenli Türkiye icin Akp den baskasini gösterinde bilelim.Atip tutmayla olmuyor.Türkiye ayakta kalmasi icin güclenmesi icin Akp baskada alternatif yok.Istesekte yok istemesekte yok.Inada bindirip Hdp veya Chp verirsek sonunuz kötü olur Allah korusun.Kendini düsünmesen bile cocuklara saglam gelecek icin Akp.

36
43
yanıtYanıtla
gonzales:

sen de bunlar gibi haram yiyorsan, yolsuzluklara bulaştıysan haklısın. . . chp''ye oyunu verirsen sonun kötü olur. . . o yüzden istikrarlı bir biçimde yolsuzluklara, çalmaya, yandaşları zengin edip islamın adını kirletmeye devam etmek için YAŞASIN AKP. . . YAŞASIN RTE. . .

yanıt1
yanıt1
Zeyno:

Geri terörist AKP nin ta kendisidir halkı devletten uzaklaştıran bu reis Dediğiniz yaratıktır olmayan beyne yaz diyeceğim ama yok ki

yanıt1
yanıt1
Rizeli:

Alternatif HDP

yanıt3
yanıt14
Rizeli:

Bence dayanamaz resil adam o her yere burnunu sokmasi lazim

33
17
yanıtYanıtla
yurtaş:

artık sonbahara geldik havalar soğumaya başladı doğuda ki dağlara kar yağmıştır belki insanların yüzlerine bakıyorun bezginlik çaresizlik yani seçim umurlarında değil insen ne olur inmesen ne olur senin ihtirasın isteklerin bıktırdı bezdirdi

38
7
yanıtYanıtla
gerçeğin sesi:

AK Parti dışında seçenek yok!

18
19
yanıtYanıtla
musa:

kafanı kumdan çıkar

yanıt11
yanıt12
Selim:

Uzun adam sen zahmet etme bu millet AKP yi tek basına iktidar yapacak, yapmazsada her sey müstehak bunlara artık acıkıyorum bu kadar hizmete karsi nankor olunmaz

13
23
yanıtYanıtla
Bir Vatandaş:

İstikrar için,Büyük Türkiye için AK Parti...

11
24
yanıtYanıtla
Tüm 152 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title