Haberler

Erdoğan Arıpınar, Balıkesir Lisesi'ne Kitap Bağışladı

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (Tmok) Başkanı Erdoğan Arıpınar, Mezunu Olduğu Balıkesir Lisesi'ne Kitap Bağışında Bulundu.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Erdoğan Arıpınar, mezunu olduğu Balıkesir Lisesi'ne kitap bağışında bulundu.

TMOK Başkanı Erdoğan Arıpınar, 1954-55 döneminde mezun olduğu Balıkesir Lisesi'ne kitap bağışında bulundu. Okul müdürü Erhan Yırcalı, Erdoğan Arıpınar'a bu nazik jesti için teşekkür ederken, lise kütüphanesine teslim edilen 8 koli kitapta 234 eser bulunduğu, ayrıca National Geographic serisinin yer aldığı bildirildi. Erdoğan Arıpınar, kitapları Balıkesir Belediye Meclis Üyesi Kemal Büyükakın aracılığıyla liseye gönderdi. Aynı zamanda "İngiliz Kemal" lakaplı Kemal Büyükakın, beraberinde okul aile birliği üyelerinin de bulunduğu sade bir ziyaret ile kitapları okul müdürü Yırcalı ile beraber kütüphaneye teslim etti. Arıpınar'ın hediye ettiği kitap setlerinin içinde, kendi oluşturduğu 53 eserden oluşan Atatürk kitaplığı, 10 cilt halinde Osmanlı tarihi, 6'şar cilt tematik ve ansiklopedik Larousse sözlük ile gazetelerin promosyon olarak verdiği ciltler dolusu bilim kitapları ve ansiklopediler, edebiyat, spor, siyasi ve karikatür kitapları yer alıyor.

TMOK Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar, mezun olduğu liseye böyle bir kaynak kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Arıpınar, okul yetkililerine gönderdiği yazılı mesajda, Balıkesir Lisesi'ni National Greographic / Türkiye Dergilerine 2008 yılına kadar abone yaptırdığını, derginin her ay düzenli olarak okula geleceğini, tamamlandığında aboneliği tekrar yine kendisinin yenileceğini bildirdi.

Aldıkları bağışın anlamlı olduğunu ve kendilerini duygulandırdığını ifade eden Balıkesir Lisesi Müdürü Erhan Yırcalı, yarım asır önce mezun olduğu Balıkesir Lisesi'ni unutmayan Erdoğan Arıpınar'a teşekkür ederken, en kısa zamanda ziyaretini de beklediklerini kaydetti. Arıpınar'ın, Balıkesir Lisesi'nden başka, yine Balıkesir'deki başka okullara da aynı şekilde kitap bağışında bulunduğu belirtildi.

(YU-İY-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title