Haberler

Engelleri kanoyla aşıyorlar

Güncelleme:

Köyceğiz'de başlatılan "İyiliğe kürek çek" projesi özel gereksinimli bireylerin kano sporuyla tanışmasını sağlıyor.

Köyceğiz'de başlatılan "İyiliğe kürek çek" projesi özel gereksinimli bireylerin kano sporuyla tanışmasını sağlıyor.

Köyceğiz Spor Kulübü ve Köyceğiz Engelliler Derneğince "İyiliğe kürek çek" sloganıyla başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında özel gereksinimli bireyler her hafta uzman eğitmenler eşliğinde kano antrenmanı yapıyor.

Köyceğiz Gölü'nde dörder kişilik gruplar halinde hafta sonları gerçekleştirilen antrenmanlara isteyen engelli bireyler katılabiliyor.

Özel bireylerin uzman eğitmenler eşliğinde kano sporuyla tanıştığını anlatan Köyceğiz Spor Başkanı Tarkan Öztürk, "Köyceğiz Engelliler Derneği ve Köyceğiz Spor Kulübü işbirliğinde özel gereksinimli bireyler için iyiliğe kürek çek sloganıyla başlattığımız kano antrenmanlarımız tüm hızıyla ve keyifle devam ediyor." diye konuştu.

"Özel bireylere katkı sağlıyor"

Özel bireylerin sosyalleşmesine fırsat sağlamayı hedeflediklerini belirten Köyceğiz Engelliler Derneği Başkanı Suzan Kara; "Kano sporu ile vücut koordinasyonları gelişmekte. Antrenmanlar, kendini kontrol edebilme, iletişim kurabilme, yeteneklerini keşfetme gibi alanlarda özel bireylere katkı sağlıyor." dedi.

Kara, sözlerine şöyle devam etti; "Kano antrenmanlarında özel bireylerimizi destekleriyle yalnız bırakmayan Muğla Milletvekili Burak Erbay, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı ve Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Arif Yalılı'ya çok teşekkür ediyorum." - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title