Haberler

En Zengin Modeller!

Sürekli Podyumlarda veya Magazin Haberlerinde Görmeye Alışık Olup ve Kendilerini Hayal Ettiren Modeller Acaba Ne Kadar Kazanıyorlar?

SÜREKLİ PODYUMLARDA VEYA MAGAZİN HABERLERİNDE GÖRMEYE ALIŞIK OLUP VE KENDİLERİNİ HAYAL ETTİREN MODELLER ACABA NE KADAR KAZANIYORLAR?

Bu birbirinden eşsiz güzellikteki kadınlar kim ve moda dünyasında nasıl bir rekabet içindeler?

Hollywood'dan sonra sizler için modeller dünyasında ilginç bir araştırma yaptık. Hangi ünlü top model ne kadar alıyor? İşte merak ettiğiniz modellerin fiyatlarını galerimizi ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Kate Moss: 9 milyon Dolar. Stella McCartney ve İtlayan markası sportswear Belstaff'ın vazgeçilmez modeli olan 33 yaşındaki Kate, Burberry tarafından yaşından dolayı red edildi. Ama halen dünyanın en zengin modelleri sırasındaki ikinciliğini korumaya devam ediyor ve daha henüz sırasına yeni yetmelere vermeye niyetli gibi de görünmüyor.

Gisele Bundchen: 33 milyon Dolar. Leonardo diCaprio'nun nişanlısı olarak tanınan 26 yaşındaki Gisele, 2000 senesinde ismini duyurdu. Dolce & Gabbana ve Roberto Cavalli'nin göz bebeği olan ünlü top model, bugün bütün rakiplerini geride bırakacak derecede para kazanıyor.

Karolina Kurkova: 3,5 milyon Dolar. Çek asıllı 23 yaşındaki top model Victoria's Secret için çalışıyor. 2001 senesinde en genç manken seçilen Karolina, Natalia gibi Amerikan kadın dergisi Vogue için kapak çekimini gerçekleştirdi.

Daria Werbowy: 3,5 milyon Dolar. Daria, Lancôme markasının vazgeçilmez reklam yüzü olmaya devam ediyor. 22 yaşındaki top model, Vuitton, Chanel, H&M gibi markalar için podyuma çıkıyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title