Haberler

Emre Bol'dan Fenerbahçeli futbolculara sert eleştiri: Kulübün paralarını çatır çatır yiyin, yazıklar olsun

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Trabzonspor'a 3-1 yenilerek sezonun son hedefinden de uzaklaşan Fenerbahçe'de büyük üzüntü yaşanırken, Fotomaç Gazetesi yazarı Emre Bol sarı-lacivertli futbolcuları sert bir dille eleştirdi. Birkaç oyuncu dışında F.Bahçe'yi düşünenin olmadığını belirten Emre Bol, futbolculara tatil eleştirisinde bulundu.

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'a 3-1 yenilerek final biletini alamaması sarı-lacivertli camiada büyük hayal kırıklığı yaşattı. Sezonun final maçı olarak görülen Trabzonspor karşılaşmasında Fenerbahçeli futbolcuların gösterdiği performans tartışma konusu oldu.

Fotomaç Gazetesi yazarı Emre Bol, karşılaşmanın ilk yarısında kenarda kırmızı kart gören Emre Belözoğlu ve sarı-lacivertli futbolcuları sert şekilde eleştirdi.

İşte Emre Bol'un "İyi Tatiller" başlıklı köşe yazısı;

Fenerbahçe için sezon finali niteliğinde bir karşılaşmaydı. Senelerdir kupasız kapatılan sezonların ardından kupayı almaya bu kadar yakın olmak aslında taraftarla barışmanın en kestirme yoluydu. İki takımın oyuncu kalitelerine baktığımızda Trabzonspor'un daha derli toplu, daha organize ve oyun ezberi üst düzey olan taraftı. Yine de Fenerbahçeli futbolcuların biraz gaza basacağını, kendilerini affettirmek için her şeylerini sahaya yansıtacağını düşünmüştüm. Ama yanılmışım. Bir kaç oyuncu dışında Fenerbahçe'yi düşünen yok ki!

EMRE BELÖZOĞLU İSYANI

Nwakame'nin sakatlanıp çıkmasının ardından zaten kendi sahasında kontraya çıkmak için bekleyen Trabzonspor iyice geriye yaslandı. Uzunca bir süre hem topun hem de oyunun hakimiyetini eline geçiren sarı- lacivertliler, bir türlü organize oyunu beceremedi. Kulübedeki takımı ayağa kaldıracak tek isim olan Emre'nin "agresif teknik direktör" halleri yüzünden kırmızı görmesi bütün galibiyet planını çöpe atıverdi! Ya Emre güzel kardeşim; sen nasıl teknik direktörlük yapacaksın? Böyle devam edersen kulübede en çok kart gören isim unvanını kimselere bırakmazsın!

"İYİ TATİLLER! YAZIKLAR OLSUN"

Bu arada Fenerbahçe adına maçın en iyisi olan Deniz Türüç'ü oyundan çıkarmak hangi sivri akıllının fikriydi, merak ediyorum. Plansız, programsız, hocasız, yüreksiz ancak buraya kadar... Artık gönül rahatlığıyla tatilinize çıkabilirsiniz. Gidin, güneşlenin, yüzün, Fenerbahçe'nin paralarını çatır çatır yiyin! Yazıklar olsun.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Trabzonspor Fenerbahçe Fotomaç Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

GÖNÜLDEN SEVEN HERHANGİ BİRİYİM:

ÖNCE CİNCONA 22 YIL ARADAN SONRA YENİLDİNİZ ŞİMDİDE 23 YILDIR YENEMEYEN TS YENİLDİNİZ ARTIK ELİMİZDE SAYENİZDE HİÇBİRŞEY BURAKMADINIZ. YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ FUTBOLCULARA

11
0
yanıtYanıtla
GÖNÜLDEN SEVEN HERHANGİ BİRİYİM:

YAZIKLAR OLSUN SÖYLENECEK O KADAR ÇOK ŞEY VARKİ SAYFALAR YETMEZ FENERBAHÇE CUMHURİYETİNİ NE HALE GETİRDİNİZ. UMARIM RAHAT UYUMUYOIR

5
0
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

tercih hatalari maci verdi. . . . denizi cikar. . . emre daha maca girmeden kirmizi kart gör bravo emre. . . jailson da neyin nesi yaw ??? bitik bir takim fenerbahce iste

3
0
yanıtYanıtla
Eyüp:

Ben fener antrenör olsam daha iyi yaparım para daistemem

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title