Haberler

Elektrik Bahanesiyle Eve Girip, Genç Kadının Karşısında Kendisini Tatmin Eden Sapık Durmuyor

Güncelleme:

İstanbul'da elektrik sayaçlarını kontrol etme bahanesiyle girdiği evde genç kadına tecavüz etmeye kalkan, başaramayınca evin ortasında kendisini tatmin eden sapık, kurbanının peşini bırakmadı.

İstanbul'da elektrik sayaçlarını kontrol etme bahanesiyle girdiği evde E.T.'ye cinsel saldırıda bulunan, genç kadının karşı koyması üzerine evin ortasında kendisini tatmin ettikten sonra kaçan elektrik teknisyeni kurbanının peşini bırakmıyor. E.T., "Korkuyorum ve onun tutuklanmasını istiyorum." dedi.

İstanbul'un göbeğindeki akıl almaz bir olay iddialara göre şöyle yaşandı; 22 Nisan 2017 günü bir enerji dağıtım firmasının saha çalışanı olan 24 yaşındaki O.Ü., Kaçak elektrik tespiti için Ataşehir'de yaşayan E.T.'nin evine gitti. Evde yalnız olan kadın, O.Ü.'yü içeri almak istemedi. Ancak O.Ü. doldurulması gereken evraklar olduğunu bahane ederek eve girdi ve genç kadına saldırarak tacize başladı. Kadının kendisine karşı koymasının ardından E.T.'nin karşısında kendisini tatmin etti ve evi terk etti.

BIÇAKLA KENDİMİ KORUDUM

Polisi arayan E.T. saldırganın, "Sakin ol bir şey olmayacak. Gel seninle cinsel birliktelik yaşayalım. Ne olur sana yalvarıyorum. Yapalım sonra çıkıp gideceğim" dediğini söyledi. O.Ü.'nün karşısında kendisini tatmin ettiğini anlatan Ebru T. ifadesinde, "Halının üzerine mastürbasyon yaptı. Sonrasında fermuarını kapatıp evden çıkıp gitti" ifadelerini kullandı.

Genç kadının şikayeti sonrasında gözaltına alınan O.Ü. , 'cinsel saldırı, konut dokunulmazlığını ihlal ve kasten yaralama suçlarından mahkemeye sevk edildi. Enerji firmasında çalıştığını ve sayaçları kontrol etmek için binaya girdiğini kabul eden O.Ü., "Görüşmemiz tamamen kapı ağzında oldu. Suçlamayı kabul etmiyorum" dedi. Halıda yapılan inceleme sonucu savcılığa geldi. Raporda, "Paspas üzerinde incelenen meni lekeleri şüphelinin" denildi.

KAPISINA GELİP TEHDİT ETTİ

Mahkemeden serbest kalan O.Ü. genç kadının kâbusu olmaya devam etti. İddiaya göre 8 Eylül günü saat 10.30 sıralarında E.T.'nin kapı zili çaldı. Sesli diyafondan kim olduğunu sordu. Bir erkek sesi "Hayatının hatasını yaptın canını seviyorsan bir daha dışarı çıkma. Seni gözetliyorum canını seviyorsan apartmandan dışarı adımını atma ya da davadan vazgeç. Biz aşiretiz başına gelecekleri sen düşün" dedi. E.T. söz konusu kişinin şüpheli O.Ü. olduğunu sesinden anladığını söyleyerek polise giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine tekrar gözaltına alınan O.Ü. tehdit suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından yeniden serbest bırakıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ataşehir İstanbul Cinsellik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title