Haberler

El Kaide'den Kuzey Afrika Ülkelerine Saldırı Tehdidi

El Kaide, İnternetten Yayınladığı Bildiride, "Mücahidler; Fas, Cezayir ve Tunus Gibi Ülkelerde Allah'ın Düşmanları İçin Gizli Sürprizler Hazırladı. Bu Sürprizler Kuzey Afrika Ülkelerinde Peş Peşe Gelecek" Denildi.

El Kaide, internetten yayınladığı bildiride, "Mücahidler; Fas, Cezayir ve Tunus gibi ülkelerde Allah'ın düşmanları için gizli sürprizler hazırladı. Bu sürprizler Kuzey Afrika ülkelerinde peş peşe gelecek" denildi.

Terör örgütü El Kaide, Kuzey Afrika ülkelerine yönelik saldırılarını artıracakları tehdidinde bulundu ve Müslümanlar'ı hükümet binalarından uzak durmaları konusunda uyardı. İnternetten yayınlanan bildiride, "Mücahidler, Fas, Cezayir ve Tunus gibi ülkelerde Allah'ın düşmanları için gizli sürprizler hazırladı. Bu sürprizler Kuzey Afrika ülkelerinde peş peşe gelecek. Müslüman kardeşlerimizi imansız yerlerden, askeri ve polis noktalarından uzak durmaları konusunda uyarıyoruz" ifadelerine yer aldı.

(AFP-OYK-OYK-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title