Haberler

Denetimler hız kesmiyor! Ağrı'da son bir haftada mühürlenen zincir market sayısı 10'a yükseldi

Güncelleme:

Son dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert tepki gösterdiği, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de sürekli zam yaptıkları için FETÖ ile irtibat ve ilişkisinin titizlikle araştırılması gerektiği konusunda çağrıda bulunduğu zincir marketlerle ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın talimatıyla yapılan denetimler sonrası 5 market daha mühürlenirken, şehirde son bir haftada kapatılan marketlerin sayısı 10'a yükseldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'ndaki konuşmasında marketlerle ilgili denetimleri sıkılaştırıcaklarını bildirmişti. Erdoğan "Marketlerle ilgili gerek zincir gerek diğer marketlerle alakalı fiyatlar böyle. Kabine'de arkadaşlarıma söyledim. Başta Ticaret Bakanlığımız olmak üzere kontrolleri sıkılaştıracağız. Bütün mesele bu fiyat farklılıklarını gidermenin yollarını arayacağız. Birçok birimlerde ekonomide farklılıklar var, Fiyat İstikrar Komitesi'ni kurarak takibini yapacağız. Zincir marketlerle ilgili kontrolleri sıkılaştıracağız, fiyat farklılıklarını gidermenin yollarını bulacağız, takibini yapacağız" ifadelerini kullanmıştı.

BAHÇELİ: FETÖ İLE İRTİBATLARI ARAŞTIRILMALI

Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin genel başkanı Devlet Bahçeli de Erdoğan'ın sözlerine destek vermiş ve "Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ'yle irtibat ve ilişkisinin titizlikle araştırılması gerektiğine inanıyoruz" diye konuşmuştu.

SAVCI SAYAN'IN TALİMATIYLA DENETİMLER SIKILAŞTI

İktidarın art arda gelen bu tepkileri sonrası dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın talimatları ile kent merkezindeki market ve iş yerlerinde, gramaj kontrolü, raf-kasa fiyatları uygunluk, hijyen ve düzen denetimi, son kullanma tarihi kontrolü, fahiş fiyat ve stokçuluk denetimi yapıldı.

5 MARKET DAHA MÜHÜRLENDİ

Zabıta ekiplerinin gerçekleştirmiş olduğu denetimlerde şartları taşımayan 5 market mühürlenerek, faaliyetlerine ara verildi.

"HALKIMIZIN HİZMETKARIYIZ"

Ağrı'da son bir haftada yapılan denetimlerler sonucu 10 zincir market mühürlenmiş oldu. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, marketlere yönelik denetim görüntülerini paylaşarak, "Halkımızın hizmetkarıyız. Halkımız adına denetimlerimiz devam edecektir" dedi.

Zamlar nedeniyle iktidarın hedefindeydiler! Ağrı'da son bir haftada mühürlenen zincir market sayısı 10'a yükseldi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Savcı Sayan Ağrı Haberler

500

Yorumlar (34)

ismail bey :

Savcı sayan, ağrı halkı senin kadar zengin değil ...

269
120
yanıtYanıtla
Haydar:

Ağrı belediyesi vatandaşı düşünüp tarım kredi market ve yerel market fiyatlarınıda kontrol ediyormu yoksa keyfimi denetim yapıyor

264
63
yanıtYanıtla
Burhan Korkmaz:

bu güne kadar nerdeydiniz demekki işinizi yapmıyordunuz şimdiye kadar .. bugün yapılanlrda bazılarına yalakalık olsun diye yapılıyor göstermelik olarak..

206
30
yanıtYanıtla
Heyy Heyyy:

ÜLKLEYİ KENDİLERİ YÖNETİYOR SUÇ YÖNETENLERDE DEĞİLDE MARKETLERDEYMİŞ GİBİ GÖSTERME ÇABASI İÇİNE GİRMİŞLER AMA BOŞŞ SEÇİMLER Bİ GELSİN HELE . .

165
61
yanıtYanıtla
Tekin Atak:

Sen varya ya marketcisin yada bilerek mikserlik yapıyorsun devletde suç bulma.ulke hain dolmuş bu baronlar kendi aralarında herşeyi yapıyor seçim ne alaka.

yanıt6
yanıt62
Abdullah Aydemir:

Ülkede serbest piyasa var ancak bunlar serbestliği vatandaşı sömürmede kullanıyorlar. Bu durumda da kapatmadan başka çare bırakmıyorlar yönetenlere.

yanıt11
yanıt45
Orhan Demir:

ne hikmetse yola ciktiklari teker teker hain cikiyor

182
38
yanıtYanıtla
Mehmet Mehmet:

Halk İçin deyil mhp devlet bahceli için yapılıyor bunlar.elektirik kurumlarıda denetleyin % 400 zam yapıldı hade yapın denetim.

171
25
yanıtYanıtla
11 22:

demekki yapılabiliyormuş ibb yi be istanbul ilçe belediyelerinide bekliyoruz zabıtalar bütüngün oturup tik tok izlemesinle is yapsınlar

79
96
yanıtYanıtla
Fatih Yigit:

Suç zincir marketlerde kardeşim. Bim şok a101 çok değil kapat 1 hafta bütün şubeleri ülke felç olsun.ne uğraşıyorsunuz siyasilere cevap yetiştirmeye. Gerçi ülke felç olmuş siyasetçilerin umrunda mııı o tartışılır

110
63
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title