Haberler

Son dakika! Türkiye'nin en ünlü e-ticaret sitelerinden GittiGidiyor kapanıyor

Güncelleme:

Son dakika! Küresel e-ticaret devlerinden eBay, Türkiye'deki pazaryeri şirketi GittiGidiyor'u kapatıyor. Kullanıcılar 18 Temmuz'dan itibaren yeni satın alımlar yapamayacak.

ABD merkezli küresel e-ticaret firması Ebay, GittiGidiyor'un Türkiye'deki faaliyetlerine son vereceğini duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, 2011 yılında GittiGidiyor'un çoğunluk hissesini satın aldığı ve şirketi bağımsız bir platform olarak işlettiği hatırlatıldı.

"ZOR FAKAT STRATEJİK BİR KARAR"

Ebay'in ticari operasyonlarını küresel ölçekte düzenli olarak gözden geçirdiği aktarılan açıklamada, " Ebay, bu zor fakat stratejik kararı pazardaki rekabet dinamiklerine dayanarak almıştır. Ebay, platformun taşınmasına yardımcı olmak için GittiGidiyor alıcıları ve satıcıları ile yakın iş birliği içinde çalışacak ve günün ilerleyen saatlerinde onlarla daha ayrıntılı bilgi paylaşacak" ifadelerine yer verildi.

18 TEMMUZ'DAN SONRA SATIŞ YOK

Bugünden itibaren satıcıların yeni ürün listeleyemeyeceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "18 Temmuz'dan itibaren alıcılar yeni satın alımlar yapamayacak. Alıcılar ve satıcılar GittiGidiyor'daki 'Hesabım' sayfalarına 5 Eylül 2022'ye kadar erişim sağlayabilecek. GittiGidiyor'un kapatılmasının eBay'in 2. çeyrek veya tüm yıla ait sonuçları üzerinde önemli bir etkisi olması beklenmiyor. Referans olarak, GittiGidiyor, eBay'in 2022 yılının ilk çeyreği sonundaki konsolide aktif alıcı sayısına yaklaşık 4 milyon aktif alıcı ile katkıda bulunmuştur."

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Eylül eBay Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

KUBİLAY ELMAS:

Darısı sahibinden e

85
14
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Trendyol bitirdi bunu, N11 de bitirecek.

77
12
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Yıllardır alış veriş yaptığımız çok güvenilir sağlam bir siteydi çok üzüldüm şahsıma hiç iyi olmadı kapanması !

57
13
yanıtYanıtla
Hakan Aksa:

işsiz kalacağız çok kişi var

52
11
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Kökeni ABd olan bitsin zaten. Memlekette gogle dan face ten insta da youtub dan dünya kadar reklam parası sömürüyorlar. O yüzden ülkemizi düşünüyorsak bunlara reklam vermekten uzak duralım.

28
34
yanıtYanıtla
Cenk Muzuri:

Haksız rekabet yapılıyor. Trendyol her satıcıyı bünyesinde barındırıyor.

32
7
yanıtYanıtla
Enis Oğuz:

İlk kuruluş amacından saptı ki bunlar. gitti gidiyor ilk olarak açık arttırma ile satış sayfası diye kuruldu ve gayet te güzel gidiyordu. sonradan e pazar sistemine girdi. trendyol n11 hepsiburada amazon bunlarla yarışamadı tabiki...

24
6
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Anti Kartel yasamız olmaz ise olacağı budur, büyük pazaryerleri küçük esnafı inek gibi sağıyor, vahşi kapitalizmin ayak oyunları diyebiliriz ..

16
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title