Haberler

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: "İşsizlik rakamı yüzde 8.5 la, son 11 yılın en düşük seviyesine gerilemiş oldu"

Güncelleme:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: "İşsizlik rakamı yüzde 8.5 la, son 11 yılın en düşük seviyesine gerilemiş oldu" -"Türkiye ekonomisini büyütmeye devam edeceğiz" Necip Fazıl Kısakürek Başakşehir Kültür Yaşam Parkı açılışından sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Sanayi ve Teknoloji...

Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Kacır: "İşsizlik rakamı yüzde 8.5 la, son 11 yılın en düşük seviyesine gerilemiş oldu"

- "Türkiye ekonomisini büyütmeye devam edeceğiz"

İSTANBUL - Necip Fazıl Kısakürek Başakşehir Kültür Yaşam Parkı açılışından sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Bugün TUİK tarafından açıklanan yüzde 8,5'luk işsizlik rakamı 11 yılın en düşük seviyesine gerilemiş oldu. Türkiye ekonomisini büyütmeye, Türkiye'nin yatırımlarla, istihdamla, üretimle, ihracatla büyüyecek adımlar atmaya devam edeceğiz" dedi.

Necip Fazıl Kısakürek Başakşehir Kültür Yaşam Parkı açılışına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır basın mensuplarına açıklama yaptı. İşsizlik seviyesinin son 11 yılın en düşük seviyesine gerilediğini belirten Kacır, "Birileri Ağustos böcekleri gibi rehavete kapıladursunlar AK Partili belediyelerimiz karıncalar gibi çalışmaya, ülkemize dev eserler kazandırmaya devam ediyor. Bizde belediyelerimizin ortaya koyduğu bu eserlere hükümet olarak, bakanlıklar olarak elimizden gelen tüm katkıyı sunmaya gayret ediyoruz. Türkiye ekonomisi son 3 yılır, son 13 çeyrektir kesintisiz büyümesini sürdürüyor. Bugün TUİK tarafından açıklanan yüzde 8,5'luk işsizlik rakamı da son 11 yılın en düşük seviyesi olmuş oldu" dedi.

"Türkiye yüzyılı, Türkiye'nin tüm unsurlarıyla, tüm bileşenleriyle kalkınmanın yüzyılı olacak"

Türkiye'nin ekonomik olarak büyüdüğünün müjdesini veren Bakan Kacır, "Türkiye ekonomisini büyütmeye, Türkiye'nin yatırımlarla, istihdamla, üretimle, ihracatla büyüyecek adımlar atmaya devam edeceğiz. Türkiye'miz doğru yoldadır. Doğru istikamettedir. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılını, Türkiye yüzyılı yapabilmek adına hem merkezi hükümet, tüm bakanlıklarımız hem de belediyelerimiz canla başla, milletimizin hizmetinde olmayı sürdürüyoruz. Allah yolumuzu açık etsin. Biliyoruz ki insanımızın, vatandaşımızın beklentileri çok büyük. Türkiye yüzyılı, Türkiye'nin tüm unsurlarıyla, tüm bileşenleriyle kalkınmanın yüzyılı olacak. Sanayinin, teknolojinin, girişimciliğin yüzyılı olacak. Eğitimin gençliğin, kültürün yüzyılı olacak. İnşallah AK belediyecilik 31 Mart'tan sonra çok daha güçlü bir şekilde milletimize tüm bu alanlarda hizmet sunmaya devam edecek. Önümüzdeki yerel seçimlerde inşallah AK Parti'mizin, Cumhur İttifakımızın muazzam bir zaferiyle neticelenecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Necip Fazıl Kısakürek Başakşehir Türkiye Üretim İhracat Genel Yerel Spor Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title