Haberler

Nepal'li İşadamları Afyonkarahisar'da

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (Tuskon) Tarafından Düzenlenen 2. Asya Pasifik Zirvesi İçin Türkiye'de Bulunan Nepal'li İşadamları Afyonkarahisar'a Geldi.

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) tarafından düzenlenen 2. Asya Pasifik Zirvesi için Türkiye'de bulunan Nepal'li işadamları Afyonkarahisar'a geldi.

Afyonkarahisar Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (HÜRSİAD) daveti üzerine Afyonkarahisar'a gelen işadamları, Vali Haluk İmga'yı ziyaret etti. HÜRSİAD Başkanı Ramazan Özçelik'in öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, Nepal'li iş adamları ve oda başkanları İmga ile bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali İmga, "Ülkemize ve şehrimize hoş geldiniz. Sizleri ağırlamaktan ve sizlerle tanışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ülkemizdeki izlenimlerinizin olumlu geçeceğine inanıyorum" dedi.

(MD-ATA-Y) 19.06.2008 17:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title