Haberler

Kılıçdaroğlu'nun şartlı "Fatura ödemeyeceğim" çıkışına AK Partili vekilden karşı hamle: Senin elektrik faturanı ben ödeyeceğim

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulunarak elektriğe yeni yılda yapılan zammı geri çekmesini istedi. Kılıçdaroğlu, zammın çekilmediği takdirde de faturalarını ödemeyeceğini beyan etti. Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışına çok kızan AK Parti'li Çilez, "Hadi ödeme. Ödersen namertsin. Senin elektrik faturanı ben ödeyeceğim. Türk Halkı bu kadar sorumsuz bir siyasetçiyi hak etmiyor." diyerek tepkisini gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a elektrik zammıyla ilgili çağrı yaparak, "Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben bugünden itibaren gelen elektrik faturalarımı ödemeyeceğim" dedi. Bu sözler hükümet tarafından tepki çekerken bazı kesimler de bu çıkışa destek verdi.

"ÇOK ADİ VE HAFİF BİR POLİTİKA"

Tepki gösterenler arasında AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez de vardı. Çilez, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hadi ödeme. Ödersen namertsin. Senin elektrik faturanı ben ödeyeceğim. Türk Halkı bu kadar sorumsuz bir siyasetçiyi hak etmiyor. İndirim yapılacağını mı haber aldı acaba? İndirim olursa 'Ben yaptırdım' demek için mi bu gereksiz işleri yapıyor? Çok adi ve hafif bir politika." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nın şartlı 'Fatura ödemeyeceğim' çıkışına AK Partili vekilden karşı hamle: Senin elektrik faturanı ben ödeyeceğim

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Kemal Kılıçdaroğlu Elektrik Faturası AK Parti Zam Haberler

500

Yorumlar (85)

Demir Acer :

bizim faturalarida ode be haci

275
28
yanıtYanıtla
Irmak Kemalettin:

Sizin tuzunuz kuru sayın vekilim

232
22
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Zaten lafi sana demiyor karsisindaki ana muhalefet genel baskanina diyor:)

yanıt5
yanıt43
Özcan Denge:

Sen onun faturasını oduyorsunda o kadar iyi niyet varsa halkın faturasını ödeyin sun kilictaroglu nün ihtiyacı yok benim var halkın var

192
31
yanıtYanıtla
Yılmaz Tıska:

Sizde bu milletin oylarına layık değilsiniz sanki zamları başka partiler yaptı, Seçimde hanedeni, haketmeyeni, göreceğiz Allah'ın izniyle nedir bu rezillik halkımızın zamların altında ezildiğinin farkındayız açıklamasını siz yaptınız Kılıçdaroğlu yapmadı.

187
29
yanıtYanıtla
Alt Yazı stars:

O kadar yigitsin odeyemeyen herkesinkini ode o zaman. Benimkinide ode.

166
30
yanıtYanıtla
Sureyya Ulker:

Kilictaroglu haklıdır milletin cebini savunuyor.Adaletsiz düzende son verecek olan kendisidir.geliyor gelmekte olan .YAŞASIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE

137
54
yanıtYanıtla
Murat Aydın:

kılıçtaroğlu bu gün dedidiğini yarın inkar eden biri. ya allah aşkına tamam akp ye oy vermeyin ama ülkeye hiç faydası olmayanları ve olmayacaklarıda savunmayın.

yanıt19
yanıt34
Tansel Çelik:

Vekilim sana tavsiye kılıçdaroğlu ile uğraşan kendini kapının önünde buluyor yapma istersen

149
36
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

madem öyle mertsin her ay gariban bir ailenin faturasını öde de görelim

168
14
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title