Haberler

Kalbe Dokunan Tasarımlarla Loda Mobilya Furniture İstanbul'da

Sektörün kalbi bu fuarda atacak. Fuarın önemli markalarından Loda Mobilya, yepyeni koleksiyonunu ilk kez bu Furniture İstanbul fuarında sergileyecek.

Çağdaş ev dekorasyon anlayışının en önemli temsilcilerinden Loda Mobilya, kalite ve yeni nesil tasarım anlayışıyla Türk mobilyacılığının, uluslararası arenada daha görünür olmasını amaçlayan Furniture İstanbul Fuarı'na katılacak. Bir CNR Holding kuruluşu olan Pozitif Fuarcılık ve MOSDER işbirliğiyle düzenlenecek olan organizasyon, Türkiye'nin en önemli mobilya markalarını bu fuarda buluşturacak.

Türkiye mobilya sektörü adına prestijli ve interaktif bir platform sunan Furniture İstanbul, Avrasya'nın en büyük uluslararası fuar merkezi olan CNREXPO'da 7 kasım 2017 tarihinde start verecek. 12 Kasım'a kadar sürecek olan Furniture İstanbul, diğer fuarlardan farklı olarak tüm ürünleri uluslararası standartlarda kategorilendirerek organizasyona yeni bir soluk getirecek.

SEKTÖRÜN DİNAMİKLERİ BU FUARDA

Furniture İstanbul Fuarı'nın geniş ve prestijli bir katılım profili bulunduğunu ve mobilya sektörü için önemli bir durak haline geldiğini ifade eden Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak "Son yıllarda önemli bir ivme kazanan mobilya sektörü adına yapılan bu organizasyonları çok değerli buluyorum. Mobilya sektörü her sene kendine yeni şeyler katarak yoluna devam eden bir sektör. Bu anlamda değişen dinamiklere ayak uydurmak ve bunların bir parçası olmak için fuar ve organizasyonlar önemli bir adım. Burada birçok alıcıyla bir araya gelerek sıcak bir iletişim kurabiliyor ve hedef kitlemize doğrudan ulaşabiliyoruz. Üstelik uluslararası alıcılarla bir araya gelme fırsatı sunan fuar, yurt dışı bağlantılı birçok iş birliklerinin de önünü açıyor" dedi.

AYŞEGÜL HOTİÇ İMZALI KOLEKSİYON İLK KEZ BU FUARDA

Denenmemişi denemek felsefesiyle yola çıkan ve hayat verdiği tasarımlarla bu felsefeninin izini süren Loda Mobilya, yaşam alanlarında fark yaratan işlere imzasını atıyor. Bir markanın kimliğinin tasarım olduğuna inanan Loda, tasarımlarıyla her zaman sınırların dışına çıkabilmeyi ve ezber bozmayı hedefliyor. Bu anlamda Ayşegül Hotiç işbirliğiyle yepyeni bir koleksiyona hayat veren Loda Mobilya'nın amacı, bu koleksiyon ile özgün ve özgür yaşam alanları yaratmak.

Tasarımda kreatif, modern ve loft çizgileri tercih ettiklerini söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak yeni koleksiyonla ilgili şunları söyledi: "Uzun zamandır üzerinde titizlikle durduğumuz koleksiyonda Türkiye'nin en önemli tasarımcılarından Ayşegül Hotiç ile birlikte çalıştık. Salon mobilya grubuyla ilgili tasarımlardan oluşan koleksiyon; yemek masasından büfeye, sehpadan sandalyeye kadar geniş bir ürün yelpazesini kapsıyor. Dekorasyon anlayışına yeni bir yorum getirme mottosuyla hayat verdiğimiz bu koleksiyonun, Furniture İstanbul Fuarı'na yenilikçi bir yaklaşım kazandıracağına inanıyorum. Şunu söylemek isterim ki, ilk kez bu fuarda göreceğiniz koleksiyon; ruhun, tasarım aşkının ve kendini ifade etme biçimimin bir yansımasıdır" dedi.

Ev dekorasyonunda stil ve şıklığa rehberlik eden Loda Mobilya, yüksek gusto ve rafine bir dizayn anlayışıyla oluşturduğu tasarımlarının yanı sıra yepyeni koleksiyonuyla 4.Hall, A01 standında ziyaretçileriyle buluşacak.


Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Murat Erat İstanbul Avrasya Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title