Haberler

Jeff Bezos ve Elon Musk'ın 17 yıl önce çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu

Güncelleme:

Dünyanın en zengin iki insanı Jeff Bezos ve Elon Musk'ın 2004 yılında çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Şimdilerde araları kötü olan ve sürekli atışan iki milyarderin 17 yıl önceki halleri sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf, uluslararası kamuoyunu dünyanın en zengin iki insanıyla ilgili nostaljiye sürükledi. 2004 yılında çekilen karede bir yanda e-ticaret devi Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, diğer yanda Tesla ve SpaceX gibi şirketlerin kurucusu Elon Musk yer alıyor. Bu karenin sosyal medyada yayılmasının ardından ikili arasındaki kıyasıya rekabet yine çok konuşuldu.

BİRBİRLERİNİ SÜREKLİ ELEŞTİRİYORLAR

Bezos günümüzde Musk'ı Mars'a insan gönderme planıyla eleştirirken, Musk ise Bezos'u 'kopyacı' olmakla suçluyor. Fotoğrafın sosyal medyada viral olmasının ardından Musk, "Vay canına, bunun 17 yıl önce olduğuna inanmak zor" ifadelerini kullandı.

Jeff Bezos ve Elon Musk'ın 17 yıl önce çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu

BEZOS'LA MUSK ARASINDA KIYASIYA REKABET

Forbes'un son verilerine göre Jeff Bezos 181 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanı. Musk ise 170 milyar dolarla onu ikinci sırada takip ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Tesla Motors Jeff Bezos Elon Musk Amazon Spacex NASA Haberler

500

Yorumlar (16)

Cevat:

Eyice bu adamı abartınız..Elin çalışan yahudusini baş tacı ettiniz.

7
12
yanıtYanıtla
.:

Elon Musk Hristiyan bir Protestandır. O ezbere konuşup,boş şeylere harcadığınız beyninizi daha fazla kullanmaya çalışıp insanlığa zarar vermeyin

yanıt15
yanıt12
,,,.:

. : kardeşim hıristiyan olabilir ki nesebini araştırmadan birşeyler yazmak saçma olur ancak hangi dine mensup olursa olsun bu gibi yerde olan insanları yahudiler yanlarına çekerler gelmedikleri sürece de fişini çekerler. bence sende insanlığa bilgi zararı vermektesin

yanıt2
yanıt1
Mert:

Ikiside proje, yoksa kolay kolay yedirmezler

9
9
yanıtYanıtla
BRO:

İkisinin de minnettar olduğu iki büyük aile var; R ve R

10
3
yanıtYanıtla
ficco:

geldi bizim çomar sürüsü, abidik gubudik yorumlar var. adamlar servetlerinin ve başarılarının zirvesinde ve rekabetle motive oldukları için yarı dost yarı düşman ilerliyorlar.

5
5
yanıtYanıtla
projeler tabi ki:

abd de ve derin güçlerin egemen olduğu ülkelerin hiçbirinde derin devletin izni olmadan, pay almadan simit var ya simit sattırmazlar. elon musk, nasayla işbirliği içinde uzay projesi yürütüuor. hangi saftirik inanır acaba uzay projesine dahil ettiği bir insanın kendi güdümlerinde olmadığına. hele hele 100 milyar dolarla oynayacak varya adama adım attırmazlar.

3
4
yanıtYanıtla
Trabzon:

Yarabbi bu kafirlere bu kadar servet verdin hz Muhammed asm hakkı, ümmeti Muhammed olan rıdvana bu servetin 1000 de birini ver yarısını zekat olarak şimdiden verdim inşaallah amin amin amin

1
4
yanıtYanıtla
...:

Elon onu gecer zenginlikte yakinda :)

2
1
yanıtYanıtla
Serdar:

Elon Musk dünyanın şuandaki en kurnaz spekülatörü. Bu adamı takip etmeyin ve bu adamın tavsiyelerini dinleyip paranızdan olmayın. ABD''de davası başlayacak.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title