Haberler

Konya'da yaşayan kadına hiç gitmediği İstanbul'dan hatalı park cezası geldi

Güncelleme:

Konya'da yaşayan Ayşegül Taşal'ın evine İstanbul'da 132 liralık hatalı park cezası yazılmış tebligat geldi. Olayda şaşırtan detay ise Ayşegül Taşal'ın İstanbul'a hiç gitmemiş olması oldu.

Konya'da yaşayan 41 yaşındaki Ayşegül Taşal, İstanbul'da 132 liralık hatalı park cezası yazılmış tebligatın evine gelmesi üzerine şoke oldu. Daha önce İstanbul'a hiç gitmediğini ve bu yanlışın düzeltilmesi gerektiğini söyleyen Taşal, "Ceza yazılan araç 06 BGR 628 plakalı, beyaz renkli bir otomobil. Benim, 06 BG 628 plakalı eski model bir otomobilim vardı. Onu da mart ayında sattım" dedi.

Konya'da yaşayan kadına hiç gitmediği İstanbul'dan hatalı park cezası geldi

ESKİ ARABASININ PLAKASINA BENZİYOR

Ayşegül Taşal, 6 gün önce kendisine gelen trafik cezasını görünce şaşırdı. 27 Şubat tarihinde İstanbul Zeytinburnu'nda hatalı park nedeniyle kendisine 132 lira para cezası yazıldığını gören Taşal, hayatı boyunca hiç İstanbul'a gitmediğini söyledi. Ceza yazılan aracın 06 BGR 628 plakalı, beyaz bir otomobil olduğunu belirten Taşal, kendisinin ise 06 BG 628 plakalı eski model bir otomobilinin olduğunu, onu da mart ayında sattığını kaydetti.

Konya'da yaşayan kadına hiç gitmediği İstanbul'dan hatalı park cezası geldi

'HABERLERDE GÖRÜP, GÜLERDİM, BENİM DE BAŞIMA GELDİ'

Haberlerde bu tür yanlışlıkları görünce güldüğünü ancak şimdi kendi başına geldiğini belirten Ayşegül Taşal, şunları söyledi:

"Benim normalde 06 BG 628 plakalı bir aracım vardı. Ama bu plaka ve bu araba bana ait değil. Ayrıca ben hiç İstanbul'a gitmiş biri değilim. Araba da mekan da plaka da farklı. Cezanın kesildiği tarihte değil, ben hayatımda hiç İstanbul'da bulunmadım. Ceza kağıdını bana verdiklerinde bu, ben değilim, dedim. Bakıyorum isim ben, soy isim ben, hayret ettim. 'Nasıl oluyor', dedim. Eskiden haberlerde görüyordum, yanlış ceza kesildiğini, gülüyordum. 'Öyle şey olur mu', diyordum. Oluyormuş. Başıma geldi ve kendime güldüm. Niye böyle hata yapılıyor, anlamış değilim. Gelen bu cezanın düzeltilmesini istiyorum. Vatandaş olarak ben de hakkımı istiyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Haberler

500

Yorumlar (22)

mardinli:

öde gitsin ne olacak, sonuçta devletine vereceksin!yoksa vatan haini misin!

2
16
yanıtYanıtla
DEDİ:

MARDİNLİ İŞİ ÇÖZMÜŞSÜN

yanıt2
yanıt0
genç:

''''ne koparsak kardır kafası'''' cezası

9
9
yanıtYanıtla
meczup:

üzerinize kayıtlı telefon araç gibi taşıt cihaz ve hatta emlak varsa kamu görevlileri yaptıkları yanlışın hesabını vermemenin rahatlığıyla kafalarına göre dikkat etmeden başkasının cezasını siz kesiyor kanunlar bu suç sayılacak daranışları işleyeni koruyor resmen size ben cezayı kafama göre yanlışta olsa kestim işin ne git sen ispat et diyor eğer bu şahıslar ceza kesrken tıpkı tapu memurları noterler gibi yaptıkları yanlışlıklardan mesul tutulsalar o cezayı keserken bir yerleri yusuf yusuf eder

8
1
yanıtYanıtla
batuhan:

bunlar alt satçı arabanın nerde olduğu belli değil 1 hafta ankara 1 hafta istanbul 1 hafta konya sonra ceza yedik iyi olmuş

2
7
yanıtYanıtla
mrt:

mal ceza kesilen araçlarda farklı kadının araba megane 1 ceza kesilen araç peugeot yani aynı plaka iki arabaya birden verilmiş yada biri sahte plaka kullanıyor haberlere çıktığına göre kadın sahte plaka kullanmıyordur herhalde biraz haberi gözlerinizle okuyun sonra yorum yapın

yanıt6
yanıt1
UykuluGÖZ:

cezayı kesen memur sehven hata yapmıştır.

6
2
yanıtYanıtla
Alim:

Bir ğünlük ücretini kes

yanıt0
yanıt1
Davaro:

Abla bir gün gider herhalde diye düşünmüşler! Sen Devlet Büyüklerimizden iyi mi bileceksin? bi şekilde ödenek lazım. . .

2
6
yanıtYanıtla
Alaeddin Yayla:

Hiç şaşırmadım, gayet normal. Yani herkes hata yapabilir. Büyütülecek bir şey değil, sorun çözülür.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title