Haberler

Hepsiburada'dan sitenin çocuk kategorisinde satılan cinsel organ şeklindeki yastıklarla ilgili açıklama

Güncelleme:

Hepsiburada alışveriş sitesinin çocuk kategorisinde satılan cinsel organ şeklindeki yastıklar büyük tepki çekti. Siteye giren ve benzer ürünlerle karşılaşan vatandaşlar tepki mesajları yağdırırken, alışveriş sitesinden yapılan açıklamada "Platformumuza yurt dışından bir satıcının eklediği ürün derhal kaldırılmıştır. Olaya dair soruşturma ve satıcıyla ilgili sözleşme haklarımız kapsamında işlemler başlatılıp, benzeri durumlar için ek önlemler de devreye alınmıştır" ifadeleri yer aldı.

Hepsiburada alışveriş sitesinin çocuk oyuncakları kategorisinde cinsel organ şeklinde yastık satıldığı ortaya çıktı. İlan için siteye konulan fotoğrafta ise cinsel organ şeklindeki yastıklara sarılan küçük bir kız çocuğuna benzeyen manken olduğu görüldü.

İNFİAL YARATAN ÜRÜNÜN SATIŞI DURDURULDU

Alışveriş sitesine girdiğinde skandal ürünlerle karşılaşan çok sayıda kişi sosyal medya üzerinden tepki mesajları yağdırırken, konunun gündeme gelmesi sonrası popüler e-ticaret sitesinin bahsi geçen ürünlerin satışını durdurduğu ve görselleri yayından kaldırdığı dikkatlerden kaçmadı.

Hepsiburada'dan sitenin çocuk kategorisinde satılan cinsel organ şeklindeki yastıklarla ilgili açıklama

ALIŞVERİŞ SİTESİNDEN TEPKİLERE YANIT GECİKMEDİ

Hepsiburada alışveriş sitesi kendi hesaplarını etiketleyerek tepki gösteren kullanıcılara verdiği resmi yanıtta şu ifadeleri kullandı "Haber sitelerinde paylaşılan; platformumuza yurt dışından bir satıcının eklediği ürün derhal kaldırılmıştır. Olaya dair soruşturma ve satıcıyla ilgili sözleşme haklarımız kapsamında işlemler başlatılıp, benzeri durumlar için ek önlemler de devreye alınmıştır."

Hepsiburada'dan sitenin çocuk kategorisinde satılan cinsel organ şeklindeki yastıklarla ilgili açıklama

DAHA ÖNCE DE BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞTI

Öte yandan Türkiye'de başka bir e-ticaret sitesinde geçtiğimiz yıllarda benzer bir durum daha yaşanmıştı. Çocuk mayolarını "sevimli seksi çocuk bikinileri", "çocuklar için seksi mayolar" ifadeleri ile satışa sunulması sosyal medya ve kamuoyunda büyük tepki toplamıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Hepsiburada alışveriş Haberler

Bakmadan Geçme

Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

ERKAN :

güven denetime mani değildir. satıcının yüklediği resimler onayınızdan sonra yüklenmeliydi

157
3
yanıtYanıtla
mavii1989:

zaten onaylarından sonra yükleniyor ben art niyet arıyorum benim ürümlerimi açmadılar 1 ay uğraştım yok görsel kalitesi yok standartlara uygun değil söyle böyle dediler açmadılar kim kontrol etti açtı acaba o araştırılsın

yanıt6
yanıt0
Alaaddin:

emitasyon marka oldu mu hemen engellenir ama.. niye çünkü o işte para var! gel gelelim konu ahlak olunca, ailenin çocukların korunması olunca "sistem hatası"

74
3
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

lbgt sapıklığını yaymaya çalışan örgütün bir sonraki adımı çocuklar olduğunu biliyorsunuz değil mi böyle böyle alıştıracaklar bunlar artarak devam edecek.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title