Haberler

''Hedef Kitlenizi İyi Tanıyın"

Güncelleme:

Kunter Kutluay, perakende sektörünün nabzını tutan Perakende Günleri'nde bir konuşma yaptı.

Finansbank Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Kunter Kutluay:

"İletişimde Işıkları Açabilmek İçin, Hedef Kitlenizi İyi Tanıyın"

Finansbank Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kunter Kutluay, perakende sektörünün nabzını tutan Perakende Günleri'nde bir konuşma yaptı. Perakende Günleri sponsorları arasında yer alan Cardfinans'nın, bir yandan Mustafa Keser'in oynadığı Vade Kart reklamları ile iyi tanımlanmış geniş bir kesime hitap ettiğini belirten Kutluay, bir yandan da teknoloji ile kişiye özel reklam yaptıklarını söyledi.

Türkiye'nin ilk taksitli kredi kartı Cardfinans, perakende sektörünün en prestijli platformlarından Perakende Günleri'nde sponsorluğu sürdürüyor. 28 Kasım'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda başlayan Perakende Günleri'nin açılışında Finansbank Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Kunter Kutluay, izleyenlerden büyük ilgi gören bir sunum yaptı.

Finansbank Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Kunter Kutluay, konuşmasına bir yıl önce gerçekleştirdiği "Karanlığa Ateş Etmek" sunumunu hatırlatarak başladı ve şunları söyledi: "Bütçelerinizi iyi kullanmak için, müşterinizi iyi tanımanız gerekiyor. Cardfinans'ın esnafa yönelik ürünü vade kartın Mustafa Keser'in oynadığı reklamları büyük ilgi gördü. Bu bir reklam kampanyasıydı, geniş bir kitleye, herkese konuştuk. Ancak, müşterimizi iyi tanıdığımız ve doğru yönetimi seçtiğimiz için başarıya ulaştık."

'Sektörü ve Tüketiciyi Dinliyoruz'

Kunter Kutluay, perakende sektörü oyuncuları ile sık sık bir araya geldiklerini ve hem sağladığı istihdam, hem de yarattığı ciro ile ekonominin yükselen yıldızı olan bu sektörün nabzını tuttuklarını söyledi. "Aynı zamanda tüketicilerin ürün ve marka tercihlerini, alışveriş alışkanlıklarını da takip ediyoruz. Böylece hem tüketici, hem de markalar ile iletişimimizde, ışıkları açık tutuyoruz" diyen Kutluay, "Esnaflara yönelik Vade Kart ürünümüzün iletişiminde, asıl hedef kitlenin gönlünde çok farklı bir yeri olan Mustafa Keser ile çalışmamız buna örnektir" dedi.

Vitrinine baktığı markanın fırsatı anında tüketiciye ulaştırılıyor

Kunter Kutluay, Finansbank'ın Türkiye'de ilklere imza atmaya devam ettiğini belirterek şunları söyledi: "Finansbank olarak teknolojideki tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Teknolojinin getirdiği imkânlar ve yenilikçi ürünlerimizle hem sektör oyuncularına, hem de tüketicilere fayda üretiyoruz."

Kunter Kutluay, geniş kesime hitap eden reklam çalışmaları kadar, teknoloji ile mümkün olan, kişiye özel çalışmaların önemine değindi.

Mobil teknolojileri kullanan yeni bir sistemle, dileyen Cardfinans müşterilerinin, vitrinine baktıkları markaların fırsatlarını kişiye özel mesajla alabileceklerine dikkat çeken Kutluay, hem sektör hem de müşteri için oyunun kuralını değiştirecek bu sistemin ilk destekçisi olduklarını söyledi. Dileyen müşterilerin mobil iletişim cihazlarına indirecekleri bir uygulama ile bu sistemden yararlanabileceklerini ifade eden Kutluay, "Ciddi bir teknoloji yatırımı ve altyapısı ile çalışan sistem, uygulamayı kullanan kişilerin bir AVM içerisindeki gezinti rotasını değerlendiriyor ve özel ilginin yöneldiği vitrinin markasına yönelik mesajları, anında iletiyor. Sistemin bir diğer özelliği de, tüketicinin alışveriş alışkanlıklarından oluşan veri tabanından da beslenerek sağlıklı analiz yapmasıdır. Böylece, karanlığa ateş etmek yerine, doğru kişiye, doğru anda, doğru mesajı özel olarak iletiyoruz" diye konuştu.

Mustafa Keser Facebook'da 100 bin kez tıklandı, başvurular 17'ye katlandı

Kunter Kutluay, Mustafa Keser'li Vade Kart reklamları kapsamında oluşturulan Facebook sayfasının, 100 bin kez tıklandığına işaret etti. Kutluay, şunları söyledi "Facebook uygulamasında, Mustafa Keser'e peçete ile istek şarkı iletiyorsunuz. Mustafa Keser sizi telefonla arıyor, size isminizle hitap ediyor ve istemiş olduğunuz şarkıyı söylüyor. Kampanya sonucunda Vade Kart'a başvurularda yüzde 17 artış oldu. Şubelerimize gelip, 'Mustafa Keser'i reklamda oynattınız, ben de sizinle çalışmak istiyorum' diyen esnaflar oldu. Vade Kart'ın ilk lansman dönemindekinin yaklaşık dörtte biri reklam yatırımı ile aynı oranda başvuru elde ettik."

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Mustafa Keser Finansbank Facebook Türkiye Ekonomi Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title