Haberler

"Arefe gününü bekleyin" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki bayramı bir arada yaşayacağız

Güncelleme:

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arefe günü, Karadeniz Gazı'nın Filyos'a getirilmesi töreni yapılırken, milletimize yeni müjdelerimiz olacak. İki bayramı bir arada yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arife günü, Karadeniz Gazı'nın Filyos'a getirilmesi törenini yaparken, milletimize çok güzel müjdelerimiz de olacak. İki bayramı bir arada yaşayacağız. Şimdiden iki müjdeyi paylaşalım" dedi.

"ELEKTRİKTE TÜM ABONE GRUPLARINDA YÜZDE 15 İNDİRİME GİDİYORUZ"

Erdoğan açıklamalarına şu şekilde devam etti; "Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz.

"TTK'YA 1000 MADENCİ ALIYORUZ"

10 bin madencimiz deprem bölgesinde canla başla çalışarak milletimizin gönlünü kazandı. TTK'ya 1000 madenci alıyoruz.

'Arefe gününü bekleyin' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki bayramı bir arada yaşayacağız

"TÜRKİYE YÜZYILI'NIN İNŞASINA KİMSE ENGEL OLAMAYACAK"

Önceki gün Cumhurbaşkanı adayları belli oldu. YSK'nın açıklamasına göre benimle birlikte 4 aday bulunuyor. Bu gelişmenin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Milletimizin basireti ve ferasetine güveniyoruz. Milletimizin 14 Mayıs'ta ülkesi, kendisi ve geleceği için en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Milletin iradesi yine galip gelecek, Türkiye 20 yıldır sürdürdüğü demokrasi yolculuğunu yine sürdürecek. Bu tekerlek tümsekte kalmayacak. Türkiye Yüzyılı'nın inşasına kimse engel olamayacak. Kavgadan, kaostan başka hiçbir vaadi olmayan 7'li koalisyon kesin bir yenilgiye uğrayacak.

"YALANLARLA MİLLETİMİZİN KAFASININ BULANMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Mitinglerimizde yüksek sesli müzik kullanmayacağız. Muhalefetin aymazlığına rağmen biz taviz vermeyeceğiz. Böyle bir dönemde bile çıkar peşinde koşanlar itibar etmeyeceğiz. Eleştirilerimizi dillendireceğiz, hadsizliklere gereken cevabı da vereceğiz. Yalanlarla milletimizin kafasının bulandırılmasına müsaade etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanlığının, cumhurbaşkanlığı yardımcılıklarının, bakanlıkların, milletvekilliklerinin, 'Ne vereyim abime' şeklinde bir işporta tezgahına çevrilmesinden rahatsızız."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Arefe günü Karadeniz AK Parti Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (35)

Hakan:

En büyük müjde, istifan olur.

326
296
yanıtYanıtla
özen66:

reısle yola devam

yanıt208
yanıt271
Seray Mert:

Tabiî seçim geldi, kara kış da geçti yaparsınız indirimler... Başa yeniden gelin çıkarırsınız acısını! Bir süt 30 lira nerdeyse! Gideceksiniz.

268
181
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Seray süt 30 degil güncelle bu gün aldim 36 TL

yanıt141
yanıt63
Reis şeker:

Beş litre köy sütü atıyorum 50 lira istersen adres vereyim yeminle diyorum

yanıt88
yanıt133
Blackened:

Yalaniniz batsin! 15-16 liralık sütü ne ara 37 yaptiniz? Siz o fiyata satiyor olmayasiniz?

yanıt77
yanıt84
sade vatandaş:

reis herkesin oturduğu yerde sütü on liraya satmıyorlar şöyle ufak ufak gel istanbula gir bir bakkala markete bak bakalım sütün fiyatı ne kadar mahalle sütçüleri bile yağı kaymağı alınmış sütü organik ayağına marketlerden pahalıya süt satıyorlar

yanıt87
yanıt17
meko:

Reis şeker b.sehirdeyiz köyden bahsetmiyoruz

yanıt1
yanıt0
Safa Iscan:

Ülkemde açlık yoksulluk var evet ama hangi dönem olmadiki yeni gelenler daha çok koltuk sevdasına dusucek kimse reis gibi helal haram gozetmeyecek oyuzden reisle yola devam...

150
238
yanıtYanıtla
Murat Vatansever:

jelibon bulundu kesin.

208
97
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title