Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi eleştirilerine yanıt: Hani her taraf çökmüştü, yollar tıklım tıklım dolu

Güncelleme:

Sakarya'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiyle ilgili eleştirilere yanıt vererek, "Hani ekonomide her taraf çökmüştü, batmıştı. Helikopterden yolları gördüm. Araçlar, otomobiller, otobüsler, kamyonlar, tırlar tıklım tıklım, yollar dolu. Bu bir şeyi gösteriyor. Ekonomik canlılığı gösteriyor ama gözü olan görür, dili olan hakkı konuşur, kulağı olan da duyar." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Demokrasi Meydanı'nda Sakarya Acil Durum Hastanesi, büyükşehir yatırımları ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada ekonomiyi eleştirenlere de yanıt verdi. Yolların tıklım tıklım dolu olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bu ekonomik canlılığı gösteriyor ama gözü olan görür, dili olan hakkı konuşur, kulağı olan da duyar." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"Elinizi vicdanınıza koyun. Ekranları başında bizi izleyenlere sesleniyorum. Türkiye'ye son 20 yılda bunca eseri ve hizmeti bunlar kazandırabilir miydi? Ülkenin bugün yaşadığı sorun ve sıkıntıları bunlar çözebilir miydi? Gençlerimizin beklentilerine bunlar cevap verebilir miydi? Bu yıl eğitim öğretim yılının açılışını İstanbul Sancaktepe'de yaptık. Sıraların üzerinde kitaplar, yardımcı ders kitapları ücretsiz olarak yavrularımıza takdim edildi. Sınıfta kaç öğrenci vardı? 20 öğrenci. Biz okurken o sınıflarda 70-80 öğrenci vardı. Nerelerden nerelere geldik.

"6'LI MASAYI DEVİRMEYE HAZIR MISINIZ?"

Kendi emeği, gayreti, alın teri olmayan işlere bel bağlayarak iktidar üyesi görenleri sandıkta sizlerin bir kez daha uyandıracağınıza inanıyorum. 6'lı masayı gerektiği şekilde millet olarak devirmeye hazır mısınız? Şu anda bunu bu meydan söylüyor. Öyle eskisi gibi siyasi ve toplum mühendisliği oyunlarla istikameti belirlenecek ülke olmadığını bunlara hep birlikte göstereceğiz.

"RAHATSIZLIKLARI TÜRKİYE'NİN BÜYÜYOR OLMASINDAN"

Sadece AK Parti, Cumhur İttifakı, Tayyip Erdoğan'ı iktidardan indirmek değil; asıl amaç Türkiye'yi siyaset, ekonomi, dış politikasıyla, güvenliğiyle malum yerlere, güç odaklarına tekrar bağımlı hale getirmektir. Bunların rahatsızlığı bizden değil, Türkiye'nin özgürce kendi politikasını belirliyor, onurluca duruş sergiliyor, üretiyor, büyüyor, gelişiyor olmasındandır. Gezi olayları, 17-25 Aralık, çukur eylemleri, DEAŞ saldırıları, istiklalimizin özellikle istikbalimizi hedef alan 15 Temmuz darbe teşebbüsü, ekonomimizi mahvetme tehditlerine kadar gerisinde işte bu gaye var. Bugün gelirken helikopterden köprülerimizi gördük. Osmangazi Köprüsü'nden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne. Öbür taraftan Biga'dan, Sabiha Gökçen'den uçan yolcu sayısı.

"YOLLAR TIKLIM TIKLIM DOLU, BU EKONOMİK CANLILIĞI GÖSTERİYOR"

Dünyada hava limanları kapalı, uçuşları doğru dürüst yapamıyorlar. Türkiye'de köprülerimiz evelallah araçlar gidiyor geliyor. Hani ekonomide her taraf çökmüştü, batmıştı. Helikopterden o yoları gördüm. Araçlar, otomobiller, otobüsler, kamyonlar, tırlar tıklım tıklım yollar dolu. Bu bir şeyi gösteriyor. Ekonomik canlılığı gösteriyor. Ama gözü olan görür, dili olan hakkı konuşur, kulağı olan da duyar. Bunlarda hiçbiri yok"

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Sakarya Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (28)

Can :

Evet eskisi gibi alım gücümüz kalmadı ama çokta kötü durumda değiliz, avrupa bu kışı soğuk geçirecek, ispanyada halk sokaklarda ekonomik kriz var diye buna rağmen ülkemizin bu kadar etkilenmesi bence normal, nankörlük etmemek lazım

155
592
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Millet mecburen yolda. Sen o millete sor bakalım ne şartlarda yasiyosun. Hepsinin 3 kredi karti var.aktar döndür yapiyor. Yani birinin borcunu diğeriyle diğerinin borcunu diğeriyle ödüyor.dipsiz bir uçurum.

479
74
yanıtYanıtla
A1_2_ _/_/:

gıda fiyatları başta olmak üzere birçok şeyin fiyatı uçtu gitti adalet suçlunun yanında bu bir gerçek herkeste bunu biliyor bunu söylemek nedense hainlik oluyor diğer taraftan savunma sanayi çok iyi ilerliyor yapılan büyük yatırımlar var. iyiye iyi kötüye kötü demek lazım

431
39
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

Nankör bu halk nankör değerini anlayacaklar zamanla umarım iş işten geçmez

44
338
yanıtYanıtla
Lider onbes onbes:

Nankorsek neden oy istiyorsunuz gidin nankor olmayanlardan oy isteyin

yanıt8
yanıt0
Yiğit:

Aynen öyle kimse lüksünden öğün vermiyor herkesin istediğini alıp istediği yere gidiyor açız diyenler nankör

56
292
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Kardes senin lüks derken neleri kastettiğini gayet iyi biliyoruz. Size tüm onların lüks olmadığını anlatmaya çalışmaktan usandık.

yanıt193
yanıt19
Hasan Korkmaz:

Ekonomi çok kötü, en kötüsü ise pahalılık. Bundan 10 yıl önceki ekonomi ile şimdiki ekonomi kıyaslanamaz bile. Ben bir yurttaş olarak hiç iyimser görmüyorum gidişatı.

270
28
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

Amerika'nın yüzde 20 si evsiz sokakta hamdolsun bizde yüzde 5 bile değil evsiz insan

25
210
yanıtYanıtla
Lider onbes onbes:

Konustu nobetci trol...bize ne la amerikadan

yanıt12
yanıt1
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title