Haberler

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Solar Enerji Sistemleri Hakkında Seminer Düzenledi

Güncelleme:

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, solar enerji sistemlerinin önemini vurgulamak amacıyla bir seminer düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, doğal kaynakların etkin kullanımı ve geri dönüşüm sağlayacak olan bu yatırımlardan faydalanmanın önemine dikkat çekti.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, "Hem ekonomimize hem geleceğimize katkı sağlamak için bu yatırımlardan mutlaka faydalanmalıyız. Bu yatırımlar sadece kar elde etmek amacıyla değil aynı zamanda doğal kaynakların en etkin şekilde kullanılması ve geri dönüşüm sağlayacak özellikle solar enerji sistemi hem dünyamızı hem ülkemizi hem de bölgemizi ciddi şekilde ilgilendiriyor" dedi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Konferans Salonunda düzenlenen seminere, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, KOSGEB Güney Müdürü Ceyhan Bahadır Karataş, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ve üyeler katıldı.

"Bu yatırımlardan mutlaka faydalanmalıyız"

Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, "Değerli üyelerimiz, bu tür projelerde lütfen yer alın. Hem ekonomimize hem geleceğimize katkı sağlamak için bu yatırımlardan mutlaka faydalanmalıyız. Bu yatırımlar sadece kar elde etmek amacıyla değil aynı zamanda doğal kaynakların en etkin şekilde kullanılması ve geri dönüşüm sağlayacak özellikle solar enerji sistemi hem dünyamızı hem ülkemizi hem de bölgemizi ciddi şekilde ilgilendiriyor" ifadelerini kullandı.

"Küçük KOBİ'lerin KOSGEB'in can suyuna ihtiyacı var"

Geleceğin doğru yapılanmalar ve doğru yatırımlar ile şekillenebileceğini ifade eden Başkan Ahmet Çetin, "Bölgemizde sürdürülebilir bir yaşam sağlayabilmemiz için mutlaka ve mutlaka yenilikçi ürünlerin kullanılması gerekmektedir. Bölgemizde faaliyet gösteren küçük KOBİ'ler yeni girişimcilerin KOSGEB'in can suyuna ihtiyacı var. Haftada bir gün en az Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir yetkilinin olmasını isterim. Üyelerimizin de sorularına ivedilikle dönüş yapalım" şeklinde konuştu.

"Hizmet için varız"

Ahmet Çetin, "Ne olursa olsun, KOSGEB veya diğer işlemler ile ilgili olarak sadece Odamızdan aldığınız hizmetler ile ilgili değil yapacağınız tüm işlemler ile ilgili kafanıza takılan her konuyu Oda'ya gelin, bizler sizi doğru yerlere yönlendirelim. Biz burada üyelerimize hizmet için varız" dedi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin'in konuşmasının ardından KOSGEB Kobi Uzmanı İbrahim Taha Çeykel sunum eşliğinde katılımcıları bilgilendirdi. Çeykel, Yeşil Sanayi Destek Programı ile ilgili, başvuru koşulları, destek verilecek alanlar, destek miktarları, doğru başvuru nasıl yapılmalı gibi birçok konuda bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirmenin ardından gerçekleşen sorun cevap kısmı ile program sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ticaret Ve Sanayi Odası Ahmet Çetin Çevre Enerji Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title