Haberler

Bomba iddia: Hafize Gaye Erkan'ın babası, Merkez Bankası çalışanını işten attırdı

Güncelleme:

Merkez Bankası çalışanı Büşra Bozkurt, Başkan Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan tarafından işten çıkarıldığı iddiasıyla CİMER'e şikayet dilekçesi verdi. Gündeme bomba gibi düşen ve sosyal medyada da büyük yankı uyandıran bu iddia sonrası tüm gözler Gaye Erkan'ın yapacağı açıklamaya çevrildi.

Merkez Bankası çalışanı Büşra Bozkurt, Başkan Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan tarafından işten çıkarıldığı iddiasıyla CİMER'e şikayette bulundu.

"BENİM KENDİLERİNE HİZMET VERECEĞİMİ SÖYLEDİ"

Merkez Bankası başkanlık katında 4 yıldır protokol görevlisi olarak çalıştığını belirten Büşra Bozkurt, CİMER'e verdiği dilekçede, "Sayın Başkanımız Hafize Gaye Erkan Hanım'ın babası Erol Erkan Bey ve annesi Gamze Hanım protokole giriş yaparken, Erol Bey yanımdan geçerken, 'bana bir uğrayabilir misin?' dedi. Uğradım, 'Başkanın odasına güvenilir ve sabit insanların giriş çıkış yapmalarını istiyorum. Siz de güvendiğimiz bir çalışansınız' dedi. Sonra insan kaynaklarını arayarak benim artık kendilerine hizmet vereceğimi söyledi" ifadelerini kulandı.

Bomba iddia: Hafize Gaye Erkan'ın babası, Merkez Bankası çalışanını işten attırdı

ÖNCE TEHDİT ETTİ, SONRA İŞTEN ÇIKARTTI

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre; dilekçenin devamında işten çıkarılış sürecini anlatan Bozkurt, şu satırlara yer verdi: "Erol Bey'e, 'Benim okula giden 7 yaşında bir çocuğum var. Onu her gün okuldan almak zorundayım. Evli bir kadınım bu saatlere kadar çalışmak bana zor gelebilir' dedim. Erol Bey sinirlendi ve yüksek sesle, 'Bunu söyleyen elemana çalışmıyor gözüyle bakarım. Biz sizin için Amerikalardan kalkıp geldik. Tüm düzenimiz bozuldu. Seni çalıştığın yerde oturtturmayacağım' diye tehdit etti. Olayın ardından çıkışımın talimatı verildi. Destek hizmetleri müdürümüzle konuştuğumda, 'talimat babadan geldi. Yapabileceğimiz bir şey yok maalesef' diye yanıt aldım. Göreve iademi saygılarımla arz ediyorum."

Bomba iddia: Hafize Gaye Erkan'ın babası, Merkez Bankası çalışanını işten attırdı

"GENEL MÜDÜRLERE BİLE EMİR VERİYOR"

Büşra Bozkurt dilekçesinde, kendisini işten çıkarttığını öne sürdüğü baba Erol Erkan için "Garip bulduğum şey kendisine bir oda ayrılması ve bize bu şekilde hükmedebiliyor olması. Genel müdürlere bile emir veriyor. 'Bunların canını yakmazsak çalışan bulamayacağız' diyebiliyor" ifadelerine de yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası Gaye Erkan Bozkurt Hukuk Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (103)

MÜCAHİD:

evet bir çalışana iş yaptırmak bu zamanda çok zor çoğu özellikle devlette oturduğu yerden para kazanmaya alışmış. Bir iş versen yok çocuğumu okuldan alıyorum bırakıyorum annem hasta vb kardeşim o zaman işi maaşı bırak git çocuğuna bak annene bak kazandığın helalmi sorgula ?

885
1155
yanıtYanıtla
fgdg dg:

Aynen öyle bende çocuğumu almak isterim ama böyle birsey desem al git çocuğunu bir daha da gelme der isyerim.Ki haklı o zaman ona göre part time çalışacaksın

yanıt152
yanıt413
Mehmet Vatandaş:

kadın çalışmam demiyor gece yarılarına kadar senin özel hizmetçin olamam diyor

yanıt932
yanıt112
Erkan Can :

gaye erkan ın babası kim oluyor hangi sıfatla devlet görevlisine emir veriyor saçmalamayın arkadaşlar,olay böyleyse savunulacak bir tarafı yok,babam yapsa savunmam

yanıt1002
yanıt106
kemal kılıç:

Eleman bu maasla gecinemiyor birde ustune ustun kendisini size begendirecek pastanin buyuk bolumunu patron alsin pastanin kokusunu isci alsin diyorsunuz.

yanıt175
yanıt58
duman:

sen ne diyorsum mücahİt

yanıt123
yanıt42
mehmet türkel:

Amma saçmaladın ha orası kölelik merkezi adam padişah mı ? Bir insanın çalışma saati vardır insanoğlu köle değildir isdediğin gibi tasarruf edemesin ondan.

yanıt416
yanıt53
Ayşegül Öztabak:

işe girerken mesai saatlerinin geç vakite kadar olabaliceğini bilerek ve isteyerek her işi yaparım diye girip girdikten sonra çocuğum var bu iş benim görevim değil gibi çalışmama şevki doğuyor tembel personelde malesef bu türkiyenin gerçeği. Maaşını çekerken her vakit çekiyorsun ama ona mesai belirlemiyon

yanıt116
yanıt308
Mustafa Koyukan:

Burada konu çalışan iş beğenmemesi değil, hafize nin babasının kendisini kraldan çok kralcı zannetmesi ile ilgili, meseleye doğru yerden bak konuyu çarpıtma mücahid efendi.

yanıt253
yanıt42
sercan sümer:

ona hüküm verecek herif devlete atanmış bir başkanın babasımı sözde mücahid

yanıt101
yanıt19
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title