Haberler

Tamamen el işi! Bir asırlık tespihler 25 bin liradan satılıyor

Güncelleme:

Bursa'da bir esnafın satışa çıkarttığı 100 yıllık kehribar tespihleri 4 bin ile 25 bin lira arasında değişen fiyatlara satılıyor. Oldukça değerli tespihlerin el işçiliği ile yapıldığını söyleyen esnaf "Bu tespihlerin çok fazla sahibi olmuş. Genelde durumu iyi olan insanlar alıyor" sözlerine yer verdi.

Gümüşçüler Çarşısı'nda 20 yıldır tespih satan Hasan Yılmaz'ın 100 yıllık kehribar tespihleri 4 bin lira ile 25 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcı buluyor. Çok değerli olan bu tespihleri durumu iyi olan vatandaşlar ve Arap müşteriler tercih ediyor.

Tamamen el işi! Bir asırlık tespihler 25 bin liradan satılıyor

ÖZEL KUTUSUNDA SAKLIYOR

Özel kutusunda sakladığı asırlık tespihleri hususi müşterilerin beğenisine sunan Yılmaz, meraklılarına bu tespihleri satıyor. Bu zamana kadar birçok kişi tarafından kullanılan bu tespihler hala meraklıları tarafından aranıp bulunarak yüksek fiyatlarla alınıyor.

Tamamen el işi! Bir asırlık tespihler 25 bin liradan satılıyor

"TAMAMEN EL İŞÇİLİĞİ İLE YAPILMIŞ"

Bu tespihlerin 100 yıl önce yapıldığını ifade eden Hasan Yılmaz, "Eskiden otomatik tezgahlar yokmuş, bu tespihler tamamen el işçiliğiyle yapılıyormuş. Eskiden plastik olmadığı için kehribardan yapılıyordu. Bu tespihlerin bu zamana kadar çok fazla sahibi olmuş. En son bizim elimize geçti. Bir asırlık kehribar tespihleri 500 ila 3 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satıyoruz. Bu tespihleri genelde gelir durumu iyi olan insanlar alıyor" dedi.

Tamamen el işi! Bir asırlık tespihler 25 bin liradan satılıyor

Tamamen el işi! Bir asırlık tespihler 25 bin liradan satılıyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Hasan Yılmaz Bursa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

hikmet yaşar:

hepsi de yeni malzemeye benziyor kehribarın kilosu kaç para Almanya da tonlarca kehribar üretiliyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title