Haberler

Bakan Bayraktar müjdeyi verdi! Sakarya'daki sahadan 15 milyon haneye yetecek doğal gaz tedarik edilecek

Güncelleme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sakarya Gaz Sahası'nda günlük doğal gaz üretimini 40 milyon metreküpe çıkartarak 15 milyon eve doğal gaz tedarik edileceğini açıkladı.

Türkiye savunma sanayide olduğu gibi enerji alanında da üretmeye ve büyümeye devam ediyor. Petrol, doğal gaz, yenilenebilir enerji alanındaki ivmesi her geçen gün artan yatırımlar meyvelerini vermeye başladı.

BAKAN BAYRAKTAR MÜJDEYİ VERDİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Sakarya Gaz Sahası'nda günlük doğal gaz üretiminin çok yakında 40 milyon metreküpe çıkartılacağını açıkladı.

Bakan Bayraktar müjdeyi verdi! Sakarya'daki sahadan 15 milyon haneye yetecek doğal gaz tedarik edilecekEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar.

"15 MİLYON HANEMİZE DOĞAL GAZI BURADAN TEDARİK EDECEĞİZ"

Bakan Bayraktar resmi sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın liman yatırımına değinerek, Sakarya Gaz Sahası'ndaki doğal gaz üretimi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu; "Sakarya Gaz Sahası'nda günlük doğal gaz üretimimizi en kısa zamanda 10 milyon metreküpe, akabinde de nihaiolarak günlük 40 milyon metreküpe çıkartacak ve 15 milyon hanemize doğal gazı buradan tedarik edeceğiz."

"MEMLEKETİMİZİN İHTİYACI OLAN GAZIN ÖNEMLİ KISMINI BURADAN SUNACAĞIZ"

Şu ana kadar 23 kuyu kazdık. İnşallah projeyi önümüzdeki süreçte daha da hızlandırmak suretiyle milletimizin, memleketimizin, sanayimizin ihtiyacı olan doğal gazın önemli bir kısmını buradan sunmuş olacağız.

Bakan Bayraktar müjdeyi verdi! Sakarya'daki sahadan 15 milyon haneye yetecek doğal gaz tedarik edilecek

"DEVLETİMİZ BURADA ÇOK ÖNEMLİ BİR LİMAN YATIRIMI YAPTI"

Burada aynı zamanda devletimiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın himayelerinde çok önemli bir liman yatırımı yaptı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız bizlerle beraber buradaydı. Bu limanı da tekrar ülkemizin önemli bir ihracat lokasyonu olması noktasına da birlikte görüş alışverişinde bulunduk. Birlikte bu projeleri nasıl gerçekleştirebilirizi istişare ettik."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Sakarya Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Turan Şahin:

seçim yaklaştıkça kapasite artıyor,

51
7
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Yaptığımız, ürettiğimiz, keşfettiğimiz herşeyle dalga geçip alay eden bir kesim vardı, acaba yüzleri hiç kızarır mı???

10
33
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

arkadaşlar lütfen ulu orta yerde gaz çıkartmayın...

21
8
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

tesadüf bu ya her seçim yaklaştığında yerli ve milli petrol doğalgaz falan buluyorlar

22
3
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Avrupa'ya satacağız Avrupa'ya

14
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title