Haberler

Bahattin Uzan Yeniden Cezaevinde

Toplam 17 Yıl 2 Ay 20 Gün Hapis ve 19 Bin 426 YTL Adli Para Cezasına Çarptırılan Bahattin Uzan, Dün Cezasının İnfazı İçin Bayrampaşa Cezaevi'ne Gönderildi.

El koyulan İmar Bankası ana davasında suç işlemek için kurulan örgüte üye olmak ve ihtilasen zimmet suçlarından toplam 17 yıl 2 ay 20 gün hapis ve 19 bin 426 YTL adli para cezasına çarptırılan Bahattin Uzan, dün cezasının infazı için Bayrampaşa Cezaevi’ne gönderildi.

Yaklaşık 2,5 yıl tutuklu yargılanan Bahattin Uzan yaşlılığı, sağlık durumu ve verilen ceza göz önüne alınarak 500 bin YTL kefalet karşılığında tahliye edilmişti. Uzan gazetecilerin soruları üzerine, kendisinin teslim olduğunu belirtti. "Nereye götürülüyorsunuz?" sorusu üzerine "Bayrampaşa’ya" diye yanıt veren Bahattin Uzan, "Ne kadar yatacaksınız" sorusunu "2-3 yıl daha yatarım artık" diye cevapladı. Bahattin Uzan’ın avukatı Mehmet İpek ise müvekkilinin cezanın onanmasının ardından teslim olduğunu ve yaklaşık 6 yıl cezaevinde kalacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title