Haberler

    Aklınızı Başınızdan Alacak 11 Muhteşem Mutfak!

    Mutfaklar pek çok evde en çok zaman geçirilen ve en yoğun kullanılan odaların başında gelirler. Özellikle kalabalık aileler için bu durum daha geçerlidir. Yoğun kullanım ise mutfağınızın bir süre sonra yıpranmasına ve kapsamlı bir bakım gerektirmesine yol açar. Çok çeşitli sıvı, nem, kir ve ısıya sürekli olarak maruz kalan mutfakların evinizin diğer bölümlerine kıyasla çok daha iyi ve detaylı bakım istemesi aslında gayet doğaldır. Bu yazımızda sizler için hepsi de

    Mutfaklar pek çok evde en çok zaman geçirilen ve en yoğun kullanılan odaların başında gelirler. Özellikle kalabalık aileler için bu durum daha geçerlidir. Yoğun kullanım ise mutfağınızın bir süre sonra yıpranmasına ve kapsamlı bir bakım gerektirmesine yol açar.

    Çok çeşitli sıvı, nem, kir ve ısıya sürekli olarak maruz kalan mutfakların evinizin diğer bölümlerine kıyasla çok daha iyi ve detaylı bakım istemesi aslında gayet doğaldır. Bu yazımızda sizler için hepsi de farklı yönleriyle öne çıkan birbirinden güzel 11 mutfaktan oluşan bir derleme hazırladık. Sizin de mutfağınızda tadilat zamanı yaklaştıysa bu derlemede mutlaka kendi zevkinize ve mutfağınıza uygun seçenekler bulacaksınız.

    1- Parlak renklerin mucizesi

    Oldukça küçük bir iç hacimde doğru bir tasarım kullanarak oldukça şık bir mutfak dekorasyonu oluşturulabilir. Bu mutfak buna oldukça iyi bir örnek. Üzerine bir de parlak renkler eklenince bir hayli dikkat çekici bir sonuç elde edildiğini vurgulayalım.

    2- Yalın ve etkileyici

    Bir şeyi güzel göstermek için alabildiğine süslerseniz genellikle onu olduğundan çok daha çirkin hale getirirsiniz. Aynı şey insanlar için olduğu gibi mekanlar için de geçerlidir. Her türlü dekorasyon biraz sadeliğe, biraz yalınlığa ihtiyaç duyar. Bazılar ise bunu en iyi şekilde yaparlar, bu örnekte olduğu gibi.

    3- Yarı açık mutfakta eklektik bir tarz

    ?????? ?????? ???????? 'SUKHAREVDESIGN': endüstriyel tarz tarz Mutfak

    Bir parçası olduğu salona şık bir barla bağlanan bu yarı açık mutfak, beyazın ağırlıkta olduğu renk paleti ve farklı dönemlere ait unsurları başarıyla birleştiren eklektik tarzıyla dikkatleri üstüne çekiyor.

    4- Misafir ağırlamayı sevenler için

    Son derece uzun bir mutfak barının başrolde olduğu bu mutfak, yemek pişirirken konuklarıyla sohbet etmek ve pişime ile sunum aşamalarını birleştirmek isteyenler için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

    5- Dokunduğu her şeyi güzelleştiren ahşap

    Yine geniş bir mutfak barının dikkat çektiği bu mutfakta ise dekorasyonu bir görsel şölene dönüştüren ana unsur, mutfak mobilyalarında bolca kullanılan ahşap yüzeyler ve bu dokuların dayanılmaz güzelliği.

    6- Sıradışı, salaş ve çarpıcı

    Renkleriyle, zeminiyle ve tarzıyla adeta bir Bodrum evinin küçük bir özeti gibi görünen bu salaş mutfak, gerçekten son derece çarpıcı bir dekorasyona sahip. Biraz dağınıklıktan zarar gelmez diyorsanız harika bir seçenek olabilir.

    7- Büyük ve gösterişli

    Klasik bir tarzın modern donatılarla birleştiği bu son derece geniş mutfak, oldukça gösterişli dekorasyonuyla göz dolduruyor.

    8- Benzersiz bir mutfak

    Rustik mobilyalardan hoşlanıyorsanız, bu mutfağa kesinlikle bayılacaksınız. Belki de türünün tek örneği denecek kadar özgün tarzıyla bir görsel ziyafet sunan bu mutfakta bir akşam yemeği yemek gerçekten büyük zevk olmalı.

    9- Yüksek tavan her yere yakışır

    Bugünlerde yüksek tavanlara ancak eski kamu binalarında ya da asırlık tiyatro salonlarında rastlayabiliyoruz maalesef. Ancak elinizin altında bir şekilde değerlendirilecek yüksek tavanlı bir alan varsa, bu mutfak sizin için harika bir başlangıç noktası olabilir.

    10- Modern, sade ve en temiz haliyle beyaz bir mutfak

    Bir hayli küçük bir alana sığdırılmış modern tarzdaki bu mutfak, günümüz dünyasının ihtiyaçlarını olduğu kadar tarzını ve tasarım anlayışını da oldukça iyi yansıtıyor. Az alanda çok iş başarabilen bu tasarım, temizliği simgeleyen beyaz rengiyle de dikkat çekiyor.

    11- Her şeyi değiştiren bir zemin

    İster mutfakta, isterse salonda ya da başka bir odada olsun, dekorasyonda her bir unsur ayrı ayrı çok önemlidir. ve zaman zaman bu unsurlardan biri kolaylıkla baş role geçebilir. Bu mutfakta muhteşem zemin döşemesi baş role geçmiş ve zeminlerin ne kadar önemli olduğunu gayet iyi anlatmayı başarıyor.

    Kaynak: Milliyetemlak.com / Ekonomi

    Juan Carlos Yalın Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title