Haberler

Akaryakıt istasyonlarının zam fırsatçılığı Savcı Sayan'ı isyan ettirdi: Devlet bunun hesabını sormalı

Güncelleme:

Son dönemde art arda indirimlerin geldiği akaryakıta bu gece ise 81 kuruşluk bir zam yapıldı. İstasyonlar zam yapılacak saate kadar vatandaşlara mazot satışını durdururken yaşanan duruma isyan eden Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medyadaki bir görüntüyü paylaşarak "Devlet bunun sebebini sorgulamalı ve hesabını sormalıdır" dedi.

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirim haberlerinin ardından bu gece yarısından itibaren motorine zam geldi. 81 kuruşluk zam haberinin gelmesiyle birlikte akaryakıt istasyonlarının zam yapılacak saate kadar vatandaşlara mazot satmadı.

SAYAN İSYAN ETTİ: MAZOT YOK

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medyadan bir video görüntüsü paylaşarak istasyonlarının yaptığı bu fırsatçılığa isyan etti. Sayan'ın paylaştığı videoda, benzin istasyonu görevlilerinin mazot almak için gelen araçlara "Mazot yok" dediği görülüyor.

Akaryakıt istasyonlarının zam fırsatçılığı Savcı Sayan'ı isyan ettirdi: Devlet bunun hesabını sormalı

"GELEN HERKES GERİ ÇEVRİLİYOR"

Görüntülerde, videoyu kaydeden vatandaşın " Şirinyer'deki petrol. Mazot yok deniliyor. Bugün 4'üncü 5'inci petrol. Mazot yok deniliyor. Gelen herkes geri çevriliyor. Zam gelecek diye mazot yok deniyor. İşte fırsatçılık" dediği görülüyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Savcı Sayan Şirinyer İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

Sinan Şimşek:

Devletin başında CHP mi var

198
38
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Bu hale kim getirdi acaba savcı sayan onu da söylesene.. desene hükümet bu işi yapamıyor

155
52
yanıtYanıtla
Sinan Mantar:

Bu işin sorumlusu hükümet evet doğru Bi AKP li olarak söylüyorum ama bu sıkıntılı durumda bile o kadar muhalefet partisi olmasına rağmen hala bu işi düzeltirse gene Erdoğan düzeltir diyorum bu durumdanda muhalefet sorumlu yoksa Erdoğan babamın oğlu değil hoş

yanıt70
yanıt143
ERKAN :

sebebi kim bu manzaranın? 1 gün önce indirim 1 gün sonra zam milleti ne hale soktunuz

171
34
yanıtYanıtla
Muhittin Cem:

Bir de utanmadan 2023 te oy istiyorlar

127
43
yanıtYanıtla
Akortcu Pala:

he canım hedefde 7 24 akepe var he...siz adam gibi ekonomiyi rayına koysaydınızda böyle zam nöbeti tutmasaydı millet...sizin hiç suçunuz yok tabi

86
28
yanıtYanıtla
Can Bayraktar:

Dün gece saat 23:50 de istanbul - izmir otobanında bir benzinlikte durdum . Garip bişey söyleyip 10 dakika beklettiler . Sıra oluştu şimdi anladım ne kadar büyük ahlaksızlık yapıldığını . Bizde halk saf saf sessizce kasaların açılmasını bekledik.

83
7
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

Çene suyu çorba..

63
27
yanıtYanıtla
Hasan Aksoy:

Milletin yıllarca beklediğini yine seçim malzemesi yaptınız ya helal olsun

43
12
yanıtYanıtla
Ömer kazım Sarı:

O olsaydı zaten şimdi fiyatlar 25/30 değil 75/100 TL olmuştu dünyada artış var senin derdini anladım bu iktidar gitsin de ne olursa olsun mantığı seninki

8
27
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title