Haberler

7 Ruhsatlı Jeotermal Alan İhale Edilecek

Çankırı İl Özel İdaresi, 7 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahasını 3 yıl süreyle arama ruhsatı verilmesi amacıyla ihaleye çıkardı.

Çankırı İl Özel İdaresi, 7 jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahasını 3 yıl süreyle arama ruhsatı verilmesi amacıyla ihaleye çıkardı. İhale 8 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak.

Çankırı İl Özel İdaresi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün ruhsatlı jeotermal saha ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Çankırı İl Özel İdaresi Çankırı'nın Merkez İlçesi Süleymanlı, A. Pelitözü, Germece ve Çatalelma Köyünde, Çankırı'nın Bayramören, Ilgaz ve Orta İlçelerinde yer alan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahasını 3 yıl süreyle arama ruhsatı verilmesi amacıyla ihaleye çıkardı. Söz konusu jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahaları için İhale için gerekli muhammen bedel 24 bin 540 TL ile 81 bin 746 TL arasında olacak. Geçici teminat bedeli ise 736 TL ile 2 bin 542 olacak. İhale 8 Mayıs 2014 tarihinde saat 11.00'de başlayarak 5'er dakika arayla gerçekleştirilecek. İhale açık teklif usulüyle Çankırı İl Özel İdaresi İl Encümeni toplantı salonunda İl Encümenince yapılacak. Şartname dosyası, mesai saatleri içinde İl Özel İdaresi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğünden müracaatla bedelsiz olarak görülebilecek. İstekliler istenen belgeleri ihale günü en son saat 11.00'e kadar dilekçe ile birlikte İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığına verecekler. Ayrıca İstekliler ihale günü saat 11.00'e kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla, tekliflerini iadeli taahhütlü bir mektupla ihale komisyonuna gönderebilecekler.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Süleymanlı Bayramören Pelitözü Çankırı Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title