Haberler

TÜBİTAK Destekli Orman Okulu Projesi Öğrencilere Eğitim Verdi

Güncelleme:

TÜBİTAK desteğiyle başlatılan Orman Okulu Projesine katılan öğrencilere, Bilecik'in Osmaneli ilçesindeki kampta eğitim verildi. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından başlatılan projede yüksek lisans ve doktora yapan öğrencilere arazi tanıma ve hayatta kalma teknikleri eğitimi verildi. Proje kapsamında 20 katılımcıya teorik ve uygulamalı bilgiler aktarıldı ve akıl-zeka oyunları öğretildi.

TÜBİTAK desteğiyle başlatılan Orman Okulu Projesine katılan öğrencilere, Bilecik'in Osmaneli ilçesindeki kampta eğitim verildi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesince başlatılan "Orman Okulu Yaklaşımı ve Doğada Öğretim Modelleri" projesine katılan yüksek lisans ve doktora yapan öğrencilere, Bilecik'in Osmaneli ilçesinde araziyi tanıma ve hayatta kalma teknikleri eğitimi verildi.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programı tarafından desteklenen projede 20 katılımcıya, eğitimciler tarafından teorik ve uygulamalı bilgiler aktarıldı. Ayrıca, çeşitli akıl ve zeka oyunları öğretildi.

Eğitmenlerden Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi Doç. Dr. Öğretim Üyesi Yasin Ünal "6 farklı üniversiteden, Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen hocalarımız ve Orman ve Bölge Müdürlüğünde görev yapan bir tekniker olmak üzere toplam 9 eğitmenimiz var. Konseptimiz orman okulu, bu kapsamda Türkiye'nin farklı illerinden 20 katılımcımız var." diye konuştu.

Ünal, her anın eğitim zamanı, her yerin de eğitim alanı olduğu düşüncesiyle hareket ettiklerini anlattı.

Ünal, "Eğitim konseptinde doğa eğitimleri, doğada oyun etkinlikleri, kamp kurma, kampta yaşam ve bunların hepsini doğada görecekler. Bu eğitimde doğanın bir biyoloji, kimya, fizik, matematik, felsefe olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Bunları katılımcılarımıza eğitmenlerimiz tarafından uygulamalı olarak gösteriyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Eğitim

Osmaneli Bilecik Isparta Tübitak Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title