Haberler

Ege'de 274 göçmen kurtarıldı, 25 göçmen yakalandı

Güncelleme:

İZMİR'in Seferihisar, Çeşme, Dikili ve Menderes açıklarında, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan ve Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 274 göçmen kurtarılırken, Çeşme açıklarında ise 25 kaçak göçmen ile şüpheli 3 kişi yakalandı.

İZMİR'in Seferihisar, Çeşme, Dikili ve Menderes açıklarında, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan ve Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 274 göçmen kurtarılırken, Çeşme açıklarında ise 25 kaçak göçmen ile şüpheli 3 kişi yakalandı.

Çeşme ilçesinde 22-23 Kasım tarihleri arasında yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan ve  Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 48 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı. Yine Çeşme ilçesi açıklarında lastik bot ile yurt dışına çıkmaya çalışan 25 göçmen de yakalandı. Çalışmalarını sürdüren Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Dikili ilçesi açıklarında, bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisi üzerine bölgeye hareket etti. Lastik botta mahsur kalan 62 göçmen, ekiplerin müdahalesi ile kıyıya çıkartıldı.

Ege'de devam eden göçmen hareketliliği kapsamında, Menderes ilçesi Özdere açıklarında mahsur kalan 28 göçmen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı. Ayrıca, Seferihisar ilçesi açıklarında ise Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen yelkenli tekne ve can salı içerisindeki 136 düzensiz göçmen ekipler tarafından kurtarılırken, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 3 şüpheli de yakalandı.

Toplamda kurtarılan 274 göçmen ile kaçmaya çalıştığı sırada yakalanan 25 göçmen işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi. 3 şüphelinin ise işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seferihisar Yunanistan Dikili Çeşme Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title