Haberler

Edu, Maçlarda Verilen Kararlardan Yakındı

Fenerbahçe'nin Savunma Oyuncusu Edu, Maçlarda Verilen Kararların Standart Olmamasından Yakındı.

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Edu, maçlarda verilen kararların standart olmamasından yakındı.

Samandıra'daki tesislerde antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe Dergisi'ndeki röportajında yer aldığı ifade edilen, ''Ligdeki heyecan bitmesin diye puan farkının açılmasını istemiyorlar'' açıklamasına neden ihtiyaç duyduğunun sorulması üzerine, ''Maçlara teker teker baktığımızda bazen bizim maçlarımızda verilen kararların, lehimize ya da aleyhimize olabilir, öteki maçlarda aynı kriterlerin uygulanmadığını görüyoruz'' dedi.

Bunları gördüğü için böyle bir yorum yapma ihtiyacı hissettiğini kaydeden Edu, şöyle konuştu:

''Çünkü çoğu maçlarda bize verilen kararlar, bize verilen cezalar öteki takım futbolcularına uygulanmadı. Penaltılara baktığımızda, sezon başından beri çok fazla penaltı kazanmamız gerekirken ilk penaltımızı dün oynanan maçta attık. Bu da gösteriyor ki, biz büyük bir takımız ve bu kadar uzun süre penaltı atmamamız şaşırtıcı. Bilmiyorum bunlar kasıtlı mı oluyor? Kimseyi de suçlamak istemiyorum. Bunlar benim sadece gözlemlerim.''

Fortis Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçında, avantajın Beşiktaş'ta olduğunu ifade eden Edu, kendileri için zor bir maç olacağını söyledi.

Gol yemeden 2 gol atmaları gerektiğini kaydeden Fenerbahçeli futbolcu, şunları kaydetti:

''Bu belirli zorlukları beraberinde getiriyor. Fakat takımın uzun senelerdir Türkiye Kupası'nda hasreti var. Bu hasreti gidermeyi istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var. Perşembe günü bundan farklı bir şey olacağını sanmıyorum. Bu maçta turu geçip, finalde de başarıya ulaşmak istiyoruz.''

Ligde Beşiktaş ile aralarındaki 4 puanlık farkın kendileri için güzel bir avantaj olduğunu vurgulayan Edu, ''Ligde hiçbir şey bitmedi. Yarış son maça kadar devam edebilir. Kalan 5 maçtan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title