Haberler

Eczacı Şampiyon

Karşıyaka'nın F.bahçe'yi Yenip Devre Dışı Bırakmasının Ardından V.güneş Sigorta'yı 3-0'la Geçen Eczacıbaşı, Son Maçı Beklemeden 26. Şampiyonluğuna Ulaştı.

Karşıyaka’nın F.Bahçe’yi yenip devre dışı bırakmasının ardından V.Güneş Sigorta’yı 3-0’la geçen Eczacıbaşı, son maçı beklemeden 26. şampiyonluğuna ulaştı.

Filenin en büyüğü Eczacıbaşı / Foto-galeri

BAYANLAR Voleybol Ligi’nde bu yıl da geçtiğimiz sezon olduğu gibi şampiyonluk son maça kalmadan belli oldu. Karşıyaka’nın Fenerbahçe’yi 3-1 yenmesi ile Eczacıbaşı şampiyonluğunu 2 maç öncesinden ilan etti. Bu şampiyonlukta emeği geçen başta sporcular olmak üzere herkesi canı gönülden kutlarım. Bu sezon çok kaliteli ve heyecanlı bir lig seyretme şansına sahip olamadık. Çünkü, takımlarımızdaki yabancıların kalitesi birkaçı hariç çok kötüydü. Eczacıbaşı’nın diğer takımlardan farkı, Dünya 3.’sü Sırbistan Milli Takım oyuncuları Ivana ve Vesna ile son derece iyi bir sporcu karakterine sahip, disiplinli 4 numara oyuncusu Kanadalı Stacey’e sahip olmasıydı. İşte bu yabancı oyuncu faktörü Eczacıbaşı’nı diğer takımlardan farklı hale getirdi. Türk oyunculardan genç pasör Naz her geçen gün kendini geliştirmekte. Kaptan Esra bu sezon hücumda ve defansta takımının en iyilerindendi. Başarıda en büyük pay sahiplerinden biri de rakibin bütün hücum direncini kıran, libero Gülden’di. Başlangıçta iyi bir sezon geçirmeyen Gökçen’in de Ankara’daki Dörtlü Finallerde bilhassa F.Bahçe maçında yaptığı bloklarla şampiyonluğa çok büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Ve tabii ki, diğer oyuncular Nilay, Seda, Merve, Selime zaman zaman takımlarına destek verdiler, şampiyonluğa katkıda bulundular.

Yeni sezonda ülkemizi Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Eczacıbaşı’nın bizlere eski günlerdeki, "Avrupa’nın yıldızı Eczacıbaşı’nı" yeniden yaşatmasını bekliyoruz.

 SALON: Dalaman Atatürk

 HAKEMLER: Ümit Sokullu (***), Mehmet Demirdelen (***)

ECZACIBAŞI: Esra (***), Gökçen (***), Ivana (****), Stacey (***), Vesna (****), Naz (***)(Gülen-libero ***, Merve **, Seda **, Nilay **)

V.GÜNEŞ SİGORTA: Elif (**), Oxana (**), Gözde (**), Aysun (**), Deniz (**), Nadezda (*) (Nihan-libero **, Nikolle *, İpek *, Özge *)

SETLER: 25/19, 26/24, 25/14

 SÜRE: 72 dakika (23-26-23)

PUAN DURUMU

TAKIMLAROGMASVSP

Eczacıbaşı55015116.5

Fenerbahçe53211710

DYO Karşıyaka5236125

V.Güneş Sigorta5053151.5

GÜNÜN PROGRAMI

13.00: Karşıyaka-V.G Sigorta

15.00: Türkiye-Çin (Gençler)

18.00: Fenerbahçe-Eczacıbaşı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title