Haberler

Ece Göksu New York'ta Konser Verdi

Caz Şarkıcı ve Piyanist Ece Göksu, New York'ta Kentin En Önemli Caz Salonlarından 'Metropolitan Room'da Konser Verdi.

Amerikalı ve Türk izleyicilerin beğeniyle izledikleri konserde Göksu, aralarında Bill Evans şarkılarının da bulunduğu caz ve blues parçaları söyledi. Konserin sonunda Türkçe şarkı söylemek istediğini belirten Göksu, 'Mavilim' adlı türküyü yorumladı.

Metropolitan Room, günde 2-3 konsere yer veren, New York'un, özellikle şarkıcılar için en önemli caz kulüplerinden biri sayılıyor.

Ece Göksu, ABD'ye 3 yıl önce geldiğini ve burada master yaptığını söyleyerek, 'Şimdi New York hayatına atılmaya çalışıyorum, burada müthiş caz müzisyenleriyle birlikte aynı kulvarda yarışmaya çalışıyorum. En iyi müzisyenler, en iyi cazcılar buradalar, onun için buraya geldim' dedi.

ABD'de 'caz vokal master eğitimi' yapan Göksu, Türkiye'de bu dereceye sahip tek caz şarkıcısı olmasıyla ilgili, "Umarım daha çok Türk müzisyen bu dalda master yapar. Çünkü buradaki caz eğitimi muhtemelen dünyadaki en iyi caz eğitimi. O yüzden cazla ilgilenen genç Türk müzisyenler buralara gelsin, kendilerine her zaman destek verilsin. Çünkü bizim ülkemizde çok iyi müzisyenler var, sadece kendilerine daha çok destek verilmesi gerekiyor' dedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title