Haberler

Ebru Şallı ve Hadise uyku felcine yakalandı

Güncelleme:

Halk arasında karabasan olarak bilinen uyku felci, son yıllarda birçok dünyaca ünlü ismin kabusu haline geldi. Şu sıralar adını Behind The Eyes dizisiyle sıklıkla duymaya başladığımız bu hastalığa Türkiye'den Hadise ve Ebru Şallı'nın da yakalandığı ortaya çıktı.

Sarah Pinborough'un kitabından uyarlanan ve son günlerin popüler dizisi haline gelen Behind The Eyes, ünlü isimlerin yaşadığı uyku felci hastalığını gün yüzüne çıkardı. Diziyle birlikte sosyal medyada sıkça konuşulmaya başlanan uyku felcine dünyadan ve Türkiye'den birçok ünlü ismin yakalandığı öğrenildi.

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER MÜCADELE EDİYOR

Dünyaca ünlü isimler Kendall Jenner, Jimmy Kimmel, Jennifer Aniston, Rihanna, Lady Gaga ve Madonna'nın da yakalandığı bu hastalık, Türkiye'den de ünlü isimleri etkisi altına aldı. Halk arasında karabasan olarak bilinen uyku felci ile annesi intihara kalkışan ünlü şarkıcı Hadise ve yakın zamanda oğlunu kaybeden model Ebru Şallı'nın da mücadele ettiği öğrenildi.

UYKU FELCİ NEDİR?

Özellikle günlük yaşam içerisinde karşılaşılan problemler ve pandemi nedeniyle yaşanılan stres, uyku bozukluğunu tetikleyerek felce sebep oluyor. Kişinin uyandığında ya da uykuya daldığı esnada ortaya çıkan uyku felci, kişiyi hareket edemez ve konuşamaz hale getiriyor. Birkaç dakika boyunca süren bu durum, kişinin korkunç bir deneyim yaşamasına sebep oluyor.

Ebru Şallı ve Hadise uyku felcine yakalandı

Ebru Şallı ve Hadise uyku felcine yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Şallı Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (46)

Bir Anne:

Yabancı ünlüler olduya bunlar eksik kalmasın adı üstünde ünlüler ya

48
2
yanıtYanıtla
vatandas:

zengine uyku felci, fakire karabasan. . .

46
1
yanıtYanıtla
asd:

Uyku felci değil o karabasan

33
13
yanıtYanıtla
Zehra:

Aynı şeyi ben de düşündüm ??

yanıt3
yanıt0
Ahmet:

Evet ben de defalarca deneyimledim. Şuur açık oluyor, büyük bir ağırlık çöküyor, dilini okumaya zorlamaya çalışıyorsun, ilk başta tam söyleyemediğin kısımlarla ısrarla devam etmek gerekiyor, ayetelkürsinin üçüncü dördüncü cümlesinde çözülüyor, sanki buzun çözülmesi gibi. İnanmayanları bir türlü anlayamıyorum, sevgili kardeşim yalan söylemekle ne geçecek elime, ne yaşadıysam onu aktarıyorum. Ayetelkürsiyi okumadığım zaman da oldu o kadar uzun sürüyor ki insanı korku kaplıyor hep böyle mi kalacağım diye dehşete kapılıyor insan.Eğer bu tıbbi bir vaka ise dua nasıl çözüyor bedeni? Eğer farklı bir şey ise neden beden, beyin ve organlar işlevini yitiriyor? Ancak yaşayan bilir

yanıt10
yanıt0
Nevin:

3 kere oldu 20 yil önce. rahmetli annecigime anlattim, oda yatinca besmele cek, kelimeyi sehadetini getir, fatiha, ihlas, ayetel kürsi oku, sakin siyah pijama giyme yorgan yüzüde siyah daha dogrusu koyu renk olmasin dedi. uyguluyorum ve cok sükür tekrar olmadi.

34
6
yanıtYanıtla
Afrikalı Kara Adam bostwana:

Evlenelim...

yanıt2
yanıt6
Hakan:

Allah rahmet eylesin

yanıt1
yanıt0
Burak:

3er İhlas , Felak , Nas suresini okumadan önce okuyup üfleyin . 7 Ayetel Kürsi okuyun sağa dönüp yatın .

34
3
yanıtYanıtla
FATMA:

20li YASLARIMDA IKI ÜC KERE OLDU. ANNEM ANLATTIM ODA AYNISINI SÖYLEDI. COK SÜKÜR UYGULYUORUM VE KURTULDUM. BUNLARIN COGU EVRENE DERTLERINI GÖNDERIYORLAR YA ONLAR EVRENDEN YARDIM ISTERLER.

yanıt1
yanıt3
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title