Haberler

Koronavirüs aşısıyla dünyaya umut olan Prof. Dr. Uğur Şahin amatör futbolcu çıktı

Güncelleme:

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı geliştirdiği aşıyla insanlığa umut olan BioNTech'in kurucusu Prof. Dr. Uğur Şahin'in Almanya'nın Köln kentinde amatör takımda futbol oynadığı ortaya çıktı. Türk gurbetçiler tarafından sosyal medyada yayınlanan fotoğraf yoğun ilgi gördü.

Türk bilim insanları Prof. Dr. Uğur Şahin, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı geliştirdikleri aşıyla dünyanın gündeminde olmaya devam ediyor. Türk bilim insanları Prof. Dr. Uğur Şahin'in yaşamı ABD'li Pfizer şirketiyle ortak geliştirdikleri Kovid-19 aşısıyla insanlığa umut aşılayan BioNTech kurucusu Türk kökenli bilim insanı Prof. Dr. Uğur Şahin'in üniversite yıllarında Almanya'nın Köln kentinde amatör takımda futbol oynadığı ortaya çıktı.

BARIŞSPOR'DA FUTBOL OYNADI

Kovid-19 aşısıyla insanlığa umut aşılayan Prof. Dr. Uğur Şahin'in 1986 yılına ait üniversite yıllarında Köln kentindeki amatör takım olan Barışspor'da futbol oynadığı ortaya çıktı. Türk gurbetçiler tarafından sosyal medyada yayınlanan fotoğraf yoğun ilgi gördü.

Koronavirüs aşısıyla dünyaya umut olan Prof. Dr. Uğur Şahin amatör futbolcu çıktı

TİME TÜRK ÇİFTİ KAPAĞINA TAŞIMIŞTI

Dünyanın en önemli yayın organları arasında gösterilen ABD merkezli TIME Dergisi, 18 Ocak'ta yayınlanacak sayısının uluslararası baskısında Türeci ve Şahin'i kapak yaptı. Dergi "Aşı Devrimi" başlığına da yer verdi. Derginin ABD'de yayınlanan kapağında ise Amerikan Kongresi'ne düzenlenen baskının fotoğrafı yer almıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Uğur Şahin Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (5)

bilen:

arkadaşlar sırf bir anne babadan doğmuş diye adamı bu kadar abartmayın , sonuç olarak türk milletine ne faydası var onu söyleyin. Bakın ben size türkiyedeki türk bilim adamlarının yaptığı aşı çalışmalarının birinci fazı geçtiğini ve çin aşısından çok daha iyi sonuçlar verdiğini söyleyebilirim. kısmetse yaza kadar hazırlamaya çalışıyorlar , hemde avrupa aşıları gibi içeriği gizli değil, öldürülmüş mikroptan yapılan standart aşılardan , yani türk aşısına ve çin aşısına güvenin, amerikan değil

5
18
yanıtYanıtla
Almanci:

Neredeyse almanlar bu kardesimize Türk demeyecekler, Allahtan Ugur Sahin her firsatta söylüyor. Almanlar bu gibi arkadaslari kendilerinden digerlerini ''birgun mutlaka almanyayi terkedecek'' yabanci olarak görüyorlar.

11
2
yanıtYanıtla
GERMAN:

düzen kurduk yeğen, düzenimiz olmasa geliriz.

yanıt0
yanıt0
Behzat:

3 yıl önce Türkiye'' ye gelen senegalli komşum daha iyi Türkçe konuşuyor. Bu adamın kökeninin dışında ülkemiz ile ilgisi mi varmış, aşıları ya orası ana vatanım diyerek herkese verdiği fiyatın çok daha altında mı vermiş yada indirim mi uygulamış veya buraya gelerek yada bir şekilde eğitim mi vermiş aşı çalışmalarına ön ayak mı olmuş, Türkçe konuşuyor olması yada burada doğmuş olması açıkçası beni gururlandırmıyor, bir alman aşıyı bulmuş Allah razı olsun ne denir ki başka.

2
1
yanıtYanıtla
Cano511:

Kölnde baris Spor diye amatör takim yok ,simdiki ismi nedirki? Hangi semte oynuyorlardi eskiden bu baris spor?

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title