Haberler

Tek Bir Isırık 40 Bin Lira! Dünyanın En Pahalı Çikolatasını Tatmak İster misiniz?

Güncelleme:

Portekiz'de üretilen ve 10 bin dolara satışa çıkarılan çikolata, dünyanın en pahalısı olma özelliği taşıyor.

Dünyanın en pahalı çikolatası tm 10 bin dolar yani yaklaşık 40 bin lira değerinde. Bu çikolatanın arasında safran lifleri, beyaz trüf ve Madagaskar vanilyası var.

ÜSTÜ ALTIN İLE KAPLI

Bu el yakan çikolatanın üstü 23 karatlık yenilebilir altın ile süslü. Sınırlı sayıda üretilecek bu çikolatadan sadece 1000 tane olacak.

Portekiz'de üretilen çikolataya ülkesinden alıcı çıkmasa da Emirlikler, Rusya, Angola, Brezilya ve Arjantin'den alıcıları olmuş.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Madagaskar Portekiz Mola Komik - İlginç Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

Hhhhhy:

Allah 124 bin peygamber göndermiş Bunların tamamı Arapların olduğu yere gelmişler, din ve ahlak için oğraşmişler Bunları adam edememişlerdir bu saatten sonra adam olmazlar

60
3
yanıtYanıtla
Anti -AMPUL:

Araplar dunyanin duzenini alt ust eden musluman dusmanlari yahudi dostlari.

59
3
yanıtYanıtla
Hakiki müslüman:

Allah Arap kavmini imtihan ediyor ! Para, mal ile ama kaybediyorlar sonları semud kavmi gibi olacak yok olacaklar

yanıt14
yanıt2
Hakıkı gavur:

aga sole de allaha benıde para ıle sınasın parasızlıkdan kaldım sınıfta :D

yanıt1
yanıt0
turkuaz:

''''ZENGİNLER FAKİRLERE TANRI''DAN BAŞKA BİR ŞEY BIRAKMADILAR'''' Nietzsche

19
2
yanıtYanıtla
Bim101:

Onu yesek nee yemesek ne yani

17
0
yanıtYanıtla
Vatan:

Yap enayi emirlikler kilo kilo alır nassolsa kroyum emme para bende

15
1
yanıtYanıtla
okur yazar:

o çukulatayı yiyenlerin ben vicdanlarına tüküreyim afrika ülkerinde hala açlıkla mücadele verilirken gelişme çağındaki çocuların kemikleri bir bir sayılırken nasıl bir vicdan var allah c. c bunun hesabını sorar işin enteresan tarafı bunu emirlikler yani arap ülkerindende yiyen var ecnebilere lafım yok ama ben müslümanım deyip yiyenlere tek bir lafım yiyin kan tükürün inşallah

14
0
yanıtYanıtla
psiko:

bizim koyunlara göre değil

5
8
yanıtYanıtla
RİCH MEN:

LA BU ÇİKOLATAYI YİYENLERİN ARKASINDA BEKLEYİN YEDİKLERİNİ ÇIKARINCA İÇİNDEKİ ALTINI ALIP KÖŞEYİ DÖNERSİNİZ. . . . . :)

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title