Haberler

Dünyanın Dört Bir Yanından Fotoğraf Çekimleri İçin Kapadokya'ya Geliyorlar

Dünyanın dört bir yanından fotoğraf çekimleri için Kapadokya'ya geliyorlar Kapadokya gelin ve damat çekimlerinin vazgeçilmez mekanı olduNEVŞEHİR - Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesine dış mekan çekimleri yaptırmak için dünyanın dört bir yanından adeta akın ediyorlar.

Dünyanın dört bir yanından fotoğraf çekimleri için Kapadokya'ya geliyorlar

Kapadokya gelin ve damat çekimlerinin vazgeçilmez mekanı oldu

NEVŞEHİR - Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesine dış mekan çekimleri yaptırmak için dünyanın dört bir yanından adeta akın ediyorlar.

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesi, yeni evlenecek ve balayı çiftlerinin fotoğraf mekanı olmaya devam ediyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinin yanı sıra Türkiye'nin de çeşitli illerinde evlenen çiftler dış mekan fotoğraflarında tercihlerini Kapadokya Bölgesi'nden yana kullanıyor. Peribacalarıyla ünlü Kapadokya'da fotoğraf çektirmek için gelen çiftler doğal fotoğraf platformunda büyülenmeye devam ediyorlar. Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaşayan Şevket Tekin ve Tuğba Turunç çifti ise dünyanın dört bir yanından fotoğraf çektirmek için Kapadokya Bölgesi'ne geldiklerini kendilerinin de yaşamış oldukları bölgeden faydalanmak istedikleri için fotoğraf çektirdiklerini ifade ettiler.

Kapadokya bölgesinde fotoğraf çekimleri yapan Ümit Yıldırım açıklamasında dünyanın dört bir yanından fotoğraf çektirmek için bölgeyi tercih eden turistlerin son zamanlarda oldukça arttığını kaydetti. Yıldırım, " Çok sayıda gelin damat ve dışarıdan turistler Kapadokya bölgesine gelerek burada fotoğraf çekiniyorlar. Bende o fırsatları değerlendiriyorum. Bölgeye son zamanlarda Çin, Brezilya ve Kolombiya'dan fotoğraf çekimlerine oldukça fazla ilgi olduğunu ifade edebilirim. Türkiye'de ki ilgide oldukça fazla olmaya başladı. Sadece Nevşehir olarak değil Türkiye'nin her yerinden Kapadokya bölgesine fotoğraf çektirmek için geliyorlar. Düğünlerini yapacak olan çiftlerimiz bir hafta öncesinde Kapadokya bölgesine geliyor. Burada dış çekimlerini yaptırmasının ardından yeniden memleketlerine dönüyorlar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Genel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title