Haberler

Türk Organik Ürünleri Tüm Dünyaya Tanıtıldı

Taner Tüzün, Nürnberg, ( DHA ) – Nürnberg'deki uluslararası Organik Ürünler Fuarı kapsamında, yapılan Konferans'ta konuşmacılar, çeşitli uluslardan dinleyicilere Türk Üretim ve Kontrol sistemini anlattılar.

Taner Tüzün, Nürnberg, ( DHA ) – Nürnberg'deki uluslararası Organik Ürünler Fuarı kapsamında, yapılan Konferans'ta konuşmacılar, çeşitli uluslardan dinleyicilere Türk Üretim ve Kontrol sistemini anlattılar.

Almanya'nın Nürnberg kentinde devam eden 30. Uluslararası Organik Ürünler (Bio Fach 2019) Fuarı kapsamında Ege İhracatçılar Birlikleri tarafından Tanıtım Grubu Projesi olarak, Bio Fach Fuarında bir konferans düzenlendi. Mailand salonunda gerçekleşen etkinliği çok sayıda yabancı iş insanı takip etti.

İNGİLİZCE SUNUM YAPILDI

Sunuculuğunu Prof. Dr. Uygun Aksoy'un yaptığı konferans İngilizce yapıldı. Ege Kuru Meyve ve Mamulleri ihracatçılar Birliği Yönetim Kurulu başkan Yardımcısı Mehmet Ali Işık genel bilgi vererek ve Türk organik sanayini tanıtarak açılış konuşmasını yaptı.

BAŞKONSOLOS KÜL: "2023 YILINDA 2.5 MİLYAR İHRACAT BEKLİYORUZ"

İkinci konuşmacı olarak Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül, İngilizce olarak yaptığı konuşmada, Türk organik sanayinin son yıllarda büyük gelişme yaşadığını belirterek, Almanya'nın en büyük müşteri olduğunun altını çizdi. Kül, 2023 yılında, organik ürün ihracatımızın 2.5 milyar dolara çıkacağını belirtti.

ÜRETİM VE KONTROL SİSTEMİ ANLATILDI

Daha sonra sırası ile kürsüye gelen, Tarım Bakanlığı ve Ege ihracatçılar birliği adına konuşan Fatma Mamak, Tuğçe Çerçi ve Can Erim, Türkiye'deki organik ürünlerin yasal ve kurumsal yapılarını, üretimi ve kontrol sistemleri ile ihracat ve pazarlama stratejilerinden bahsettiler.

TÜRK ÜRÜNLERİ TANITILDI

Konferans sırasında, Türk organik ürünleri tanıtılırken, konferans sonunda ikramda bulunuldu.

FUARDA 39 TÜRK FİRMASI YER ALDI

13-16 Şubat tarihleri arısında gerçekleşen Fuarda, ulusal bazda 21'i Ege İhracatçılar Birliği'nden olmak üzere 39 Türk firması yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Nürnberg Ege Dünya Haberler

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Canlı yayında 'Dilan Polat cezaevinde değil' sözlerine soruşturma başlatıldı

Canlı yayında "Dilan Polat cezaevinde değil" sözlerine soruşturma başlatıldı

Bakmadan Geçme

Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat'a ne oldu? Resmi Gazete bugün (6 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 6 Haziran dün gece deprem mi oldu? Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title