Haberler

IŞİD Ramazan Bayramı'nı 1 Güne İndirdi

Güncelleme:

Bayram namazlarını bidat (sonradan dine giren) olduğunu iddia ederek yasaklayan IŞİD, 3 gün olan Ramazan Bayramı'nın da 1 gün olduğunu açıkladı.

İslam dünyasında 3 gün olarak kutlanan Ramazan Bayramı'na IŞİD örgütünden bir yasak daha geldi. Örgüt bayramın 1 gün olduğunu ve sadece Cuma günü kutlayacağını açıkladı.

BAYRAMDA SAVAŞ UYGUN

Sputnik'in haberine göre, Kurban Bayramını ise 4 gün olarak kabul eden örgüt, bayramlarda da savaşmayı uygun görüyor.

"RAMAZAN 28 GÜN" DEMİŞTİ

Ramazan Hilal'i ile ilgili görüşlerin dine aykırı olduğunu yaptığı yazılı bir açıklamayla duyuran IŞİD terör örgütü, Ramazan ayının 28 gün sürdüğünü savunmuştu.

NAMAZI DA YASAKLAMIŞTI

Terör örgütü, kendi kontrolü altındaki bulunan bölgelerde bayram namazı kılacaklara ceza verileceğini duyurmuştu. IŞİD daha önce de Hazreti Muhammed'in kutlu doğum programlarını yasaklayarak Mevlüt Kandili'ni kutlayacaklara da ağır şekilde ceza vereceklerini ilan etmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Ramazan Bayramı Dünya Haberler

500

Yorumlar (171)

oğuz:

Bu düşman işbirlikçisi Araplar değil miydi Osmanlıyı arkadan vuran.

112
51
yanıtYanıtla
oğuz:

KURAN DA HİLAFET YOK; Hilafetin kelime anlamı; sonradan gelen, yerine geçen anlamındadır. Peygamberin yerine geçmek, Allah''ın emri değildir. Kim ki kendisini peygamber yerine koyarsa büyük günah işler. Bizi Kuran bağlar, diğerleri Kuran’ın üstüne çıkamaz. Hilafetle şeriatı birbirine karıştırmayın, ikisi farklı şeylerdir. İnsanların, Kuran da olmayan uydurma fikirleriyle İslam bu hale geldi. SONUÇ: Hilafet Kuran da yazılı bir emir değildir.

85
46
yanıtYanıtla
Türkmen komutan Selahaddin eyyubi:

Ulan işiniz gücünüz iftira alçak adamlar islam devleti daha bugün bayram namazı görüntüleri geçti

76
3
yanıtYanıtla
harbi abi:

LAN OĞLUM HABERCİLİK Mİ YAPIYORSUNUZ YOKSA MAVRACILIK MI. IŞİD YOK İSLAMI YASAKLADI YOK NAMAZI YOK TÜRBE YAKTI YOK BAYRAMI YASAKLADI. BOŞ İŞLER BUNLAR KİMSE YEMİYOR BU NUMARALARI. IŞİD SUNU SÖYLÜYOR SAVAŞ VARKEN BAYRAM BİZİM NEYİMİZE. HAKLI ADAMLAR BU KADAR KAFİR ATESİT PKK YPG DENEN İTLER VARKEN BAYRAM MI KUTLAYACAK. ALLAH SİZİNLE OLSUN EY İSLAM ORDUSU. VUR ALLAH İCİN PEYGAMBER İCİN KURAN İCİN VUR.

18
48
yanıtYanıtla
OkanMobil-IOS:

İşidinde destek verenlerinde Allah belasını versin

17
29
yanıtYanıtla
müslüman:

Bunu savunanların allaha belasını versin

40
2
yanıtYanıtla
doktor:

gerçek islam işte ışit in dediği gibidir islam bu işte bu

9
26
yanıtYanıtla
cehennem:

demek, ki seninde dinden imandan bir haber oldugun anlasildi

yanıt16
yanıt1
....:

saçma

yanıt2
yanıt1
kral:

burda bazı kör şeytanlar var ışid adamın karısını kızını cariye yapsa hak sanan zavallı tipler var. ışidi bize müslüman diye anlatmaya çalışan kafirler sonunuz cehennemdir. bunlar ingilizin yahudinin parayla tuttuğu kelle avcısı namussuzlardır. ellerini müslüman kanıyla yıkarlar. bunların islamla uzaktan yakından hiç bir ilgisi yoktur. günaha ortak olmayın şeytanın avukatları. kurana sarılın hakka sığının.

9
24
yanıtYanıtla
Tüm 171 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title