Haberler

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Singapurlu mevkidaşı Vivian Balakrishnan'ı kravatsız karşıladı

Güncelleme:

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Singapurlu mevkidaşı Vivian Balakrishnan'ın kendisini kravatsız karşılaması üzerine kravatını çıkardı. Wang Yi'nin hareketi diplomatik jest olarak yorumlandı.

- Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi'den diplomatik jest

SİNGAPUR - Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, Singapurlu mevkidaşı Vivian Balakrishnan'un kendisini kravatsız karşılaması üzerine kravatını çıkardı. Wang Yi'nin hareketi diplomatik jest olarak yorumlandı.

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Güneydoğu Asya gezisinin ilk ayağında Singapur'da mevkidaşı Vivian Balakrishnan ile bir araya geldi. Başkent Singapur'daki Botanik Bahçe'ye akşam yemeği için gelen Yi, burada Balakrishnan tarafından kapıda karşılandı. Karşılama sırasında Balakrishnan'nın kravatsız olduğunu fark eden Yi, kravatını çıkardı. Wang'ın ardından yardımcıları da kravatlarını çıkarırken, Wang'ın bu hareketi diplomatik jest olarak yorumlandı.

Yi ve Balakrishnan arasındaki görüşmede, Singapur ve Çin arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi de dahil olmak üzere bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title