Haberler

    Barcelona'dan Neymar'a İzin Yok

    Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu, Brezilya'nın "globoesporte" gazetesine yaptığı açıklamada, "Eğer birileri Neymar ile müzakere yapmaya gelirse buna izin vermiyoruz.

    Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu, Brezilya'nın "globoesporte" gazetesine yaptığı açıklamada, "Eğer birileri Neymar ile müzakere yapmaya gelirse buna izin vermiyoruz. Neymar, Barça'da devam edecek. O da her zaman Barcelona'da oynamak istediğini söyledi." ifadelerini kullandı.

    Barcelona ile 2018'in haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan ve kontratını uzatmak için Katalan kulübüyle görüşmelerini sürdüren 24 yaşındaki forvet oyuncusu hakkındaki transfer iddialarının, kısa sürede sona ermesini umut eden Bartomeu, yakın zamanda anlaşma sağlanabileceğini ima etti.

    Neymar'ın menajeri Wagner Ribeiro, Barcelona'nın Brezilyalı futbolcu için belirlediği 193 milyon avroluk serbest kalma bedelinin, PSG için sorun olmayacağını söylemişti.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Barcelona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title