Haberler

Bağdat Büyükelçisi Kanbay, Irak Savunma Bakanı ile Görüştü

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Derya Kanbay Başkanlığındaki Türk Heyeti, Bugün Iraklı Üst Düzey Yetkililerle Bir Araya Geldi. Irak Hükümetinden Konuyla İlgili Yapılan Kısa Açıklamada, Büyükelçi Kanbay'ın Bağdat'ta Savunma Bakanı Abdülkadir Muhammed Cassim ile Görüştüğü Belirtildi.

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Derya Kanbay başkanlığındaki Türk heyeti, bugün Iraklı üst düzey yetkililerle bir araya geldi. Irak hükümetinden konuyla ilgili yapılan kısa açıklamada, Büyükelçi Kanbay'ın Bağdat'ta Savunma Bakanı Abdülkadir Muhammed Cassim ile görüştüğü belirtildi.

Avrupa Birliği ve ABD'nin, Kuzey Irak'a yönelik muhtemel sınır ötesi operasyonla ilgili diyalog çağrısında bulunmasının ardından gerçekleşen görüşmede, Bakan Cassim ve Büyükelçi Kanbay'ın, "terörle mücadele ve bilgi alış verişi alanlarında iki dost ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi konusunu" müzakere ettikleri açıklandı. Irak hükümetinin açıklamasında daha detaylı bilgi verilmedi.

(AFP-İB-İB-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title