Haberler

Arnavutluk'tan, Erdoğan'a Destek Mitingi

Güncelleme:

Makedonya'nın Gostivar şehrinde dün gerçekleştirilen Başbakan Erdoğan'a destek mitinginden sonra şimdi de Arnavutluk harekete geçti.

Makedonya'nın Gostivar şehrinde dün gerçekleştirilen Başbakan Erdoğan'a destek mitinginden sonra şimdi de Arnavutluk harekete geçti.

Yeni Arnavutluk Hareket Partisi, Başbakan Erdoğan'a destek amacıyla 19 Haziran Çarşamba günü saat 18.00'de başkent Tiran'da büyük bir miting düzenlemeye hazırlanıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yeni Arnavutluk Hareket Partisi Genel Başkanı Edmond Vlashaj, "Kendisini örnek olarak aldığımız büyük lider Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'de uğradığı haksız saldırılar karşısında sessiz kalmamız düşünülemez. Başbakan Erdoğan, sadece Türkiye'nin ve Türkler'in lideri değildir. O bütün mazlumların ve adaletsizliğe uğramış insanların dünyadaki önderidir. Partimiz; Erdoğan'ın ilkelerini örnek alarak kurulmuş bir partidir. Bize, 'Arnavutluk'un AK Partisi' diyorlar. Böyle bir süreçte bütün gücümüzle Başbakan Erdoğan'ın yanında olduğumuzu bütün dünyaya göstermek istiyoruz. Başta Arnavutluk olmak üzere Makedonya, Kosova, Karadağ ve bütün dünya Arnavutlarını bu büyük mitinge davet ediyoruz" dedi.

Vlashaj, "Recep Tayyip Erdoğan, adalet ve kalkınmanın okulunu açmıştır. Erdoğan; adalet ve kalkınmanın ustasıdır. Erdoğan, bizler için dünya çapında sembol bir isimdir ve Onu yedirmeyiz. ve diyoruz ki; dik dur Erdoğan eğilme, bütün Arnavutlar seninle. Erdoğan'a destek mitinglerinin Gostivar ve Tiran ile sınırlı kalmayacağı, Prizren, Piriştine, Pey, Cakova, Ulçin gibi Balkan kentlerinde de Erdoğan'a destek mitingi hazırlıkları yapıldığı haberleri geliyor" diye konuştu. - TİRAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Recep Tayyip Erdoğan Arnavutluk Makedonya Gostivar Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title